ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η Εβελίνα Παπούλια αγαπά τις… ρυτίδες της

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε «βαρύγδουπες» δηλώσεις από την ανέγγιχτη στο χρόνο ηθοποιό, έτσι δεν μας ξενίζει καθόλου, παρά μόνο μας κινεί το ενδιαφέρον η τελευταία της δήλωση!

Η τηλεοπτική Μαρίνα Κουντουράτου, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Δύο ξένοι», στην πραγματικότητα μόνο χαζή και επιπόλαιη δεν είναι και για του λόγου το αληθές διαβάστε τι δήλωσε στο περιοδικό TVGlam για το χρόνο που κυλάει, τις ρυτίδες, απαντώντας ακόμη πότε και αν θα κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα γενικότερα με την ηλικία, ούτε σ' εμένα ούτε στους άλλους. Πιο πολύ οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με αυτό, οπότε με αναγκάζουν να μιλάω για κάτι που δεν παίζει ρόλο στη ζωή μου με την έννοια που μπορεί να παίζει για κάποια άλλη γυναίκα. Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός από πλευράς μου. Είμαι ένας παθιασμένος άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα και δεν φοβάμαι τις αλλαγές. Έχω άγνοια κινδύνου. Οπότε... έχω περάσει και περνάω γεμάτα και υπέροχα χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκα» είπε χαρακτηριστικά η κοκκινομάλλα ηθοποιός.

Στη συνέχεια απαντώντας στην ερώτηση τι κάνει για να παραμείνει φρέσκια και όμορφη απαντά με χιούμορ: «Λέω την ηλικία μου! Αν σου έλεγα ότι είμαι 25, θα έλεγες άλλα...».

Όσο για το πώς θα ήθελε να είναι στα 50 της απαντά: «Όπως στα 30 μου!»

Καταληκτικά, με το γνωστό της αυθορμητισμό ξάφνιασε όταν είπε «τις ρυτίδες μου τις αγαπώ και επεμβάσεις δεν νομίζω να κάνω. Αλλά αν περάσω φάση που δεν μου αρέσει κάτι ή για κάποιο λόγο δεν νιώθω καλά, μπορεί και να τα κάνω όλα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση