ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Εβελίνα Παπούλια μιλά για την Δάφνη: «Ο άνθρωπος της ζωής της είναι ο Διαμαντής»

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο «TV Έθνος» για το «Μπρούσκο», τον έρωτα αλλά και την ίδια στο ρόλο της μητέρας.
 
Ο ρόλος της «Μαρίνας Κουντουράτου» πιστεύει ότι θα την «κυνηγά» για πάντα; «Δεν αισθάνομαι πως με "κυνηγά". Ισα ίσα που είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει κι εγώ πολύ, είναι ένα μεγάλο συν στην καριέρα μου και είμαι ευτυχής που έχει καταφέρει να έχει μια διαχρονικότητα. Είναι λογικό αυτή η συγκεκριμένη δουλειά με την επιτυχία που σημείωσε να είναι σημείο αναφοράς στην πορεία μου. Οχι, δεν έχω μετανιώσει ούτε μία στιγμή που ήρθαν οι "Ξένοι" στον δρόμο μου και η "Μαρίνα" και με αυτό τον τρόπο ξεκίνησαν όλα για μένα»
 
Πώς ερωτεύεται; «Ερωτεύομαι την ακτινοβολία του ανθρώπου που θα βρεθεί απέναντί μου, το μυαλό του, το πόσο απελευθερωμένος είναι... Και φυσικά μείζων σημασία για μένα έχει και ο τρόπος με τον οποίον θα με προσεγγίσει ο άλλος».
 
Τι θα γίνει στο «Μπρούσκο» με την Δάφνη, τον Διαμαντή και τον Μάρκο; «Θα νικήσει ο έρωτας ή η αγάπη; Δεν έχω ιδέα... Παρ' όλα αυτά μπορώ να σου πω με σιγουριά πως ο άνθρωπος της ζωής της Δάφνης είναι ο Διαμαντής και αν δεν την έδιωχνε πρώτα εκείνος από δίπλα του, δεν νομίζω ότι εκείνη θα έφτανε στο σημείο να ερωτευτεί τον Μάρκο. Θα δούμε, λοιπόν, τώρα για το αν ο έρωτας καταφέρει να κερδίσει την αγάπη ή το αντίστροφο».
 
Πώς νιώθει ως μητέρα; Θεωρεί πως είναι καλή; «Το αν είμαι καλή μανούλα μάλλον θα φανεί στο... χειροκρότημα (γέλια). Η δική μου αγωνία πάντως δεν είναι το αν είμαι καλή μαμά, αλλά το να είμαι ο εαυτός μου. Το να είμαι ειλικρινής αληθινή μαμά, γιατί οι ουσιαστικότερες σχέσεις είναι οι σχέσεις που κουβαλούν αλήθεια».
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X