ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η εφημερίδα The New York Times International Edition κάθε Κυριακή με την Καθημερινή Κύπρου

Η «Καθημερινή» και η NYT France - Kathimerini S.A. ανακοινώνουν την έκδοση της «Τhe New York Times International Edition - Kathimerini English Edition» εφημερίδας φύλλου σαββατοκύριακου στην Κύπρο και την κυκλοφορία της μαζί με το βασικό πακέτο της «Καθημερινής» Κύπρου.

Η συνεργασία της «Καθημερινής» Κύπρου με την «The New York Times International Edition» εντάσσεται στη στρατηγική που έχει η εφημερίδα για υψηλού επιπέδου ενημέρωση, ενδελεχή παρακολούθηση της διεθνούς ειδησεογραφίας και προσφορά ποιοτικών αναλύσεων, καθώς και ποιοτικού ειδησεογραφικού περιεχομένου στους αναγνώστες της.

Η «The New York Times» θα αποτελείται από 28 μεγάλες σελίδες και θα εκτυπώνεται στο υπερσύγχρονο πιεστήριο των Καθημερινών Εκδόσεων, όπως άλλωστε και η «Καθημερινή» Κύπρου.

Η έκδοση της «The New York Times International Edition - Kathimerini English Edition» για την Κύπρο θα δέχεται διαφημίσεις και εμπορική επικοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Η Καθημερινή Κύπρου Λτδ είναι μία κοινή εταιρεία της Sppmedia Ltd και των Καθημερινών Εκδόσεων ΑΕ και εκδίδεται στην Κύπρο από τον Νοέμβριο του 2008. Η «Καθημερινή», ιδιοκτησία των Καθημερινών Εκδόσεων ΑΕ, είναι ελληνική εφημερίδα με πολλαπλές διεθνείς διακρίσεις, και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 1919.

Η «The New York Times» είναι εφημερίδα με χρονολογία πρώτης κυκλοφορίας το 1851 στη Νέα Υόρκη. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια ειδησεογραφικά brands με ένα δίκτυο 1700 δημοσιογράφων. Έχει κερδίσει συνολικά 138 βραβεία δημοσιογραφίας Pulitzer.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Αννα Αντωνίου antonioua@sppmedia.com.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X