ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Έλενα Θεοχαρίδου στο must Οκτωβρίου

Όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 4/10 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η Έλενα Θεοχαρίδου είναι από τους ανθρώπους που έχουν μέσα τους μεγάλο απόθεμα αγάπης, δύναμης και -το κυριότερο- ελπίδας. Τρεις λέξεις-κλειδιά που την βοήθησαν να ξεπεράσει τον χειρότερο εφιάλτη που έχει να αντιμετωπίσει μια γυναίκα, τον καρκίνο του μαστού. Από τις δύο δύσκολες μάχες της με τον καρκίνο μέχρι την απόκτηση της κόρης της, Αλίκης, μέσω παρένθετης μητέρας, η Έλενα αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα μεγάλο παράδειγμα δύναμης, ελπίδας και αγάπης για τη ζωή. 

+

Μια μέρα στη Λευκωσία
Οι Λευκωσιάτες σίγουρα την αγαπούν, αλλά περισσότερο λατρεύουν να μεμψιμοιρούν γι’ αυτήν. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μήνες ή και χρόνια να την περπατήσουν. Η πρωτεύουσα, όμως, αλλάζει και παρά τις αδυναμίες της είναι απολαυστική όσο καμιά άλλη πόλη της Κύπρου, όταν την περπατήσεις. Γεμάτη εικόνες, μυρωδιές, ιστορία και πολιτισμό. 

Πώς το sportwear έγινε high fashion
To healthy lifestyle δεν είναι ακόμα μια τάση, αλλά ένα νέο κεφάλαιο που καλεί τον άνθρωπο να ακολουθήσει έναν πιο υγιή τρόπο ζωής, να εντάξει τη σωματική άσκηση και την καλή διατροφή στη ζωή του, αλλά και να ντύνεται με έναν πιο effortlessly sporty chic αέρα. Τα πρότυπα της μόδας αλλάζουν και διαμορφώνονται από παράγοντες που προωθούν αυτό το νέο κίνημα.

Hot right now
New season, new places! Αν δεν είστε σίγουροι πού θα πάτε είτε για φαγητό είτε για ποτό, εδώ σας έχουμε τα πιο hot μέρη για να βγείτε αυτή τη σεζόν!

Scaling up!
Με ιδιαίτερες γεύσεις και κοσμοπολίτικη αύρα ο Διονύσης Ζαχαρόπουλος μάς μιλάει για το πώς πήρε την απόφαση να αναλάβει ένα από τα πιο ωραία εστιατόρια της πρωτεύουσας αλλά και για όλα όσα αφορούν την κυπριακή γαστρονομία.

+

Chasing the Edge
Η συνύπαρξη του casual και sport wear με το αυστηρό look είναι εφικτή, εάν συνδυάσουμε blazers και φούστες με φούτερ και sport bras

Fashion issues
Μπορεί η μόδα να κάνει κύκλους, ωστόσο οι σχεδιαστές μόδας φροντίζουν κάθε σεζόν να μάς σαγηνεύουν με τις νέες τάσεις που προβάλλουν. Απρόσμενες acid green δημιουργίες, ρούχα με πολιτική χροιά, διαχρονικά blazers και πλισέ φούστες μπαίνουν στο wish list μας και ανυπομονούμε να τα δούμε φορεμένα από εμάς.

Kick-start
Κάθε σεζόν υπάρχουν κομμάτια στην ντουλάπα μας που μάς βγάζουν από τον καθημερινό προβληματισμό του τι να φορέσουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά, αλλά λίγα και καλά που θα μεταφέρουν την athleisure τάση στην καθημερινότητά μας.

Feminine and powerful
Athleisure looks, άνετα σικάτα σύνολα, glamorous φορέματα, λεπτομέρειες από κρόσσια, ρετρό αισθητική με μοντέρνες πινελιές, κλασικά χειμερινά χρώματα και απρόσμενες παστέλ αποχρώσεις γίνονται οι απόλυτες τάσεις της σεζόν και πείθουν την κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της να τα υιοθετήσει - χωρίς όμως να υποταχτεί σε τετριμμένα και στερεότυπα.

+

Autumn vibes
Είτε ψάχνετε για την κλασική φθινοπωρινή γλυκύτητα είτε θέλετε να πειραματιστείτε με μια πιο διασκεδαστική συμφωνία, αυτή η λίστα αρωμάτων δεν θα σας απογοητεύσει. Σας προτείνουμε δεκαπέντε αρωματικές δημιουργίες που θα αποτελέσουν το τέλειο αόρατο αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε μοναδικά τις εμφανίσεις σας.

Top picks
Ήρθε η ώρα να αφήσετε τα «παλιά» και να εφοδιαστείτε με νέα, ξεχωριστά προϊόντα ομορφιάς για να φροντίσετε όπως πρέπει την επιδερμίδα σας και να υιοθετήσετε τα beauty trends της σεζόν.

+

Όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 4/10 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X