ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Ελένη Φουρέιρα στο must Ιουλίου

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Ιούλιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή 5/7 με την Καθημερινή

newsroom must

H Eλένη Φουρέιρα είναι μία γυναίκα η οποία κατάφερε να μετατρέψει με αποστομωτικό τρόπο τον ρατσισμό και τα καχύποπτα και απαξιωτικά βλέμματα που συνάντησε στην αρχή της καριέρας της στην πιο λαμπερή συνταγή της επιτυχίας.
 

+

Γιώργος Χρυσοχός: «Οι προκλήσεις είναι στο DNA μας»
Στα είκοσι οκτώ του χρόνια, ο CEO του ομίλου Cyfield, Γιώργος Χρυσοχός, βρίσκεται στα ηνία ενός από τους πιο ισχυρούς ομίλους του κατασκευαστικού τομέα στην Κύπρο. Γοητευτικός, με κοφτερό μυαλό, συνηθίζει ν’ αποφεύγει την προσωπική προβολή, θεωρώντας ότι τα έργα μιλούν από μόνα τους. Μας ξεναγεί στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας, το 360, τη ναυαρχίδα -όπως την αποκαλεί- των έργων του ομίλου ενώ παραδέχεται πως οι προκλήσεις είναι στο DNA του.

Aνδρούλα Βασιλείου: Opinion Leader
Σε μια εποχή που οι Κύπριοι ήξεραν ότι η πρώτη κυρία πρέπει να περπατάει ένα βήμα πίσω από τον σύζυγό της, η Ανδρούλα Βασιλείου ήρθε με φόρα και έδειξε ένα άλλο, πιο δυναμικό προφίλ. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια δεν ελάττωσε τον βηματισμό της και την ενέργειά της, προκαλώντας τον θαυμασμό μας.

Black Lives Matter: Μία σύντομη ιστορία
Για εκατοντάδες χρόνια μαχόμαστε για ίσα δικαιώματα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως καταγωγής ή χρώματος του δέρματος. Τα αυτονόητα ακόμα δεν είναι αυτονόητα, ενώ ο ρατσισμός διαπρέπει στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

+

Discovering Cy
Οι εγχώριοι προορισμοί φέτος το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Αν βαριέσαι τη διαμονή σε ξενοδοχεία και ψάχνεις κάτι διαφορετικό, ανακαλύψαμε τα πιο ξεχωριστά καταλύματα σε όλη την Κύπρο για διακοπές που δεν θα μοιάζουν με άλλες.

Best of Summer!
Η μαγεία της πιο όμορφης εποχής του χρόνου είναι η καλύτερη αφορμή για να επισκεφθείς χώρους που σου γεννούν δυνατά συναισθήματα, δημιουργούν νέες αναμνήσεις και προσφέρουν ανέμελες στιγμές. 

+

Great Escape

Οι εμφανίσεις στην παραλία απαιτούν μια νέα, φρέσκια προσέγγιση. Τα απαιτούμενα: ψάθινο καπέλο, sarong πουκάμισα, μπλούζες με όγκο, μαγιό που διαγράφουν τη σιλουέτα και ένα φλας από χρυσό. Αυτά θα κάνουν το καλοκαιρινό σας στυλ πιο εύκολο.

Dive Into Turquoise
Η Στυλιάνα και η Δέσποινα Κοτζιάπασιη, οι δύο αδελφές πίσω από το brand «Turquoise», ξεδιπλώνονται σε μία συζήτηση για όλα όσα περιστρέφονται γύρω από τη μόδα.

Anywhere
Φτιαγμένα για κάθε δυναμική γυναίκα, οκτώ κομμάτια θα κάνουν ανεπιτήδευτα στυλάτο το σύνολό σας και θα αποτελέσουν την πιο hot ένταξη στην γκαρνταρόμπα σας. Φορέματα, κομψά μαγιό, σανδάλια και raffia τσάντες είναι μόνο μερικά. 

+

Suncare please!
Η καθημερινή χρήση αντηλιακού είναι απολύτως απαραίτητη για την επιδερμίδα μας. Επιλέξτε το δικό σας και μην το αποχωριστείτε για τη σωστή προστασία από τον ήλιο, επιτρέποντάς του να σας χαρίσει μια χρυσή απόχρωση.

Dreamy cloud
Τους ζεστούς μήνες, θέλουμε πιο ελαφριά αλλά αισθησιακά αρώματα με διακριτικές νότες που μας φτιάχνουν τη διάθεση, μας ανανεώνουν και μας δροσίζουν. Η κάθε γυναίκα αναζητά θηλυκές και φρέσκες μυρωδιές όταν πρέπει να επιλέξει το νέο της χαρακτηριστικό πέρασμα. 

Stay confident
Η Perfect U μάς προτείνει δυο makeup trends που θα λατρέψουμε αυτό το καλοκαίρι. Από natural και nude look μέχρι το bronze sunkissed μακιγιάζ, σας δίνουμε τα βήματα αλλά και τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να τα πετύχετε, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά και την ξεχωριστή προσωπικότητά σας. 

+

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Iούλιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή 5/7 με την Καθημερινή.

Κάντε την παραγγελία σας online στο https://www.kathimerini.com.cy/orders/ και το πακέτο της εφημερίδας θα σας παραδοθεί στην ασφάλεια του σπιτιού σας την Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X