ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Eleonora La Luna με τους The Fabulous Dillingers στο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Η Eleonora La Luna είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι που έχει πάθος με την μουσική και κυνηγά όλα της τα όνειρα.

Από πολύ μικρή ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική . Έχει συνεργαστεί με πολλά μουσικά σχήματα, καλλιτέχνες καθώς και DJs και παραγωγούς από Κύπρο αλλά και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αποτέλεσμα της πιο πρόσφατης συνεργασίας της με τον εγχώριο παραγωγό Mr Pakman,είναι το album με τίτλο La Libertad το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία ιδιαίτερα στους ακροατές του Deejay93,5. Το συγκρότημα ''The Fabulous Dillingers' υπάρχει από το 2013 και στόχος είναι να αναβιώνει αγαπημένα τραγούδια από τις χρυσές δεκαετίες της μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντίνα Ευριπίδου-Μιχάλης Σοφοκλέους: Ξανά μαζί για καλό σκοπό

                                  Τι μας είπαν οι 10 κυρίες που θα συμμετέχουν Εύρηκα Μασαλλίας The Charity Show

                                  Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show: Οι σχεδιαστές μας αποκάλυψαν τι θα παρουσιάσουν

                                  Το ''ευχαριστώ'' του Λουκά Φουρλά

Τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται μαζί τους ως το ένατο μέλος αυτής της μοναδικής μπάντας.

Κάθε πρωί από τις 10:00 μέχρι τη 13:00 η Εleonora La Luna, με την ενέργεια και θετικότητά της μας σερβίρει brunch μέσα από την εκπομπή της στο Deejay 93,5 και μας κρατά συντροφιά με τον πιο feel good τρόπο!

Ως performer η σχέση της και το πάθος της με τη μουσική μετράνε χρόνια γι’αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρωτοβουλία του περιοδικού Beautiful People, που για τρίτη φορά διοργανώνει το Εύρηκα Μασαλλίας The Charity Show με σκοπό να προσφέρει 5000 ευρώ στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα.

Το event θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 19:30, στο Residence by Occhio, και η Eleonora La Luna με τους ''The Fabulous Dillingers Band'' θα ντύσουν μουσικά τη βραδιά.

Η Eleonora La Luna μίλησε στο must και μας αποκάλυψε τι θα δούμε τη συγκεκριμένη βραδιά:

''Με τιμά πολύ το γεγονός ότι ο όμιλος SPP Media με κάλεσε να συμμετάσχω σε αυτό το φιλανθρωπικό show που για τρίτη χρονιά παράγει ένα τόσο σπουδαίο κοινωνικό έργο. Θα είναι μια φαντασμαγορική βραδιά όπου πραγματικά η μόδα θα ενωθεί με τη μουσική καθώς θα ερμηνεύω ζωντανά αγαπημένα κομμάτια με τη συνοδεία των The Fabulous Dillingers καθ'όλη τη διάρκεια του show. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Deejay93.5 στον οποίο κάνω καθημερινά την εκπομπή Brunching και το Σαββατοκύριακο την εκπομή Party Time, έχει το εξής μόττο: feel good. Συνεπώς δε θα μπορούσα να μην αδράξω την ευκαιρία και να τραγουδήσω στην έναρξη του fashion show κάτι άλλο παρα το Feeling Good της τεράστιας Nina Simone. Κατα τη διάρκεια των επιδείξεων μόδας θα ερμηνέυσουμε διάφορα αγαπημένα κομμάτια από το παρελθόν και το σήμερα που έχουν τον χαρακτηριστικό ήχο της soul, swing και funk και που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο εκλεκτικό και συνεχώς αυξανόμενο κοινό του Deejay93.5.''

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €20. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SPP Media στο 22472472.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X