ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Ελίνα Θεοδότου στο must Δεκεμβρίου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του χρόνου, στο must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί 6/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ελεύθερο πνεύμα, με ευαισθησίες για το περιβάλλον, εικαστικός και μητέρα. Αρκετές φορές έχει απασχολήσει τα media, κυρίως με τις εμφανίσεις της, όμως η Ελίνα Θεοδότου είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά και το αποδεικνύει εύκολα, με μια συζήτηση γύρω απ’ όλα.

+

«Τα Χριστούγεννα μετά το ’74 δεν ήταν ποτέ τα ίδια»
Η Λέλια Ρολάνδη, στα ογδόντα δύο της σήμερα, δηλώνει πως σημασία στη ζωή έχουν μόνο τα όμορφα πράγματα. Τόσο όμορφα όσο και ο γάμος της με τον βετεράνο πολιτικό Νίκο Ρολάνδη, που μετράει εξήντα τρία χρόνια συμβίωσης. Μία γυναίκα δυναμική, που έζησε μία ζωή γεμάτη, παθιάζεται με καθετί που καταπιάνεται στη ζωή της.

Ραντεβού σε μια πλατεία
Η πλατεία αποτελούσε πάντα σημείο συγκέντρωσης. Εκεί όπου οι άνθρωποι μαζεύονταν τα απογεύματα και τα βράδια για φαγοπότι, για να δουν γνώριμα πρόσωπα και να ανταλλάξουν νέα. Πλέον οι μεγάλες πόλεις κρύβουν πεζόδρομους και πλατείες-διαμάντια, που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση, μακριά από την απαγορευτική πολυκοσμία των τελευταίων μηνών. Εστιατόρια, καφέ και μπαρ στις πιο ενδιαφέρουσες μικρές πλατείες των πόλεων προσελκύουν κόσμο ακόμα και σήμερα. 

Madame Vice President
Η εκλογή του Joe Biden στην προεδρία των ΗΠΑ αποτελεί ορόσημο όχι απλώς για τον ίδιο, αλλά και για την ιστορία του θεσμού, αφού για πρώτη φορά γυναίκα καταλαμβάνει την δεύτερη πιο σημαντική θέση στον Λευκό Οίκο. Η Kamala Harris γίνεται η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής και γκρεμίζει κάθε τείχος.

Christmas with a twist
Κάθε χρόνο τις γιορτές είναι καλό να δοκιμάζουμε κάτι ξεχωριστό, που ίσως δεν τολμήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Φέτος, ωστόσο, η χρονιά το απαιτεί. Για το must Δεκεμβρίου, η Αθηνά Λοϊζίδου μάς παρουσιάζει ένα αλλιώτικο γιορτινό κέικ, με ένα πολύ ιδιαίτερο twist για το επιδόρπιο που θα έρθει να ολοκληρώσει το γιορτινό τραπέζι, Άλλωστε, στο τέλος της ημέρας, όλα είναι καλύτερα με ένα πεντανόστιμο κέικ.

Festive getaways
Τα φυσικά τοπία, η γαλήνη και η αυθεντική γιορτινή διάθεση είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που φέτος φτιάχνουμε βαλίτσες και περνάμε τα Χριστούγεννα στο χωριό.

Rich taste
Για ένα απολύτως επιτυχημένο night in δεν αρκεί μόνο το καλό φαγητό, πρέπει να έχετε προνοήσει και για τα ποτά που θα ανεβάσουν τη διάθεση των καλεσμένων σας στα ύψη. Τα κοκτέιλ είναι πάντα μια καλή ιδέα, πόσο μάλλον όταν μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι. 

+

Moon walk
Τα festive looks φέτος επιβάλλουν το απόλυτο mix & match. Ένα λαμπερό βραδινό φόρεμα σε συνδυασμό με αθλητικά και street jackets εξισορροπούν το επίσημο και το casual, για την οποιαδήποτε εορταστική έξοδό σας στην πόλη.

Dare to differ 
Η Άντρεα Ροτσάκη και το brand ROTS παρουσίασαν μια ιδιαίτερη νέα συλλογή, που έχει επιρροές από τον ιαπωνικό πολιτισμό και συνοδεύεται από πιάτα εμπνευσμένα από κομμάτια της συλλογής.

When in doubt, go classic
Η λίστα με τα απαραίτητα κομμάτια, που πρέπει να απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα κάθε σύγχρονης γυναίκας για να χτίσει πάνω τους το προσωπικό της στυλ, δεν είναι τεράστια και υπακούει σε κλασικές και σταθερές αξίες. Πρόκειται για fashion items στα οποία αξίζει να επενδύσετε, αφού το κλασικό σημαίνει παντοτινό.

Born To Sparkle
Φτερά, λάμψη και αίσθηση πολυτέλειας σάς κάνουν να ξεχωρίσετε και σας καλούν να τα υιοθετήσετε τον τελευταίο μήνα του χρόνου – ακόμη και αν αυτός είναι διαφορετικός από τα προηγούμενα χρόνια. Τα νέα δεδομένα, άλλωστε, απαιτούν casual πινελιές με glamorous στοιχεία

+

Fly me to the moon...
Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο, το Chanel N°5, μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του φεγγαριού και επανασυστήνεται έχοντας ως πρωταγωνίστρια τη Marion Cotillard που ενσαρκώνει τη γαλλική φινέτσα και τον αισθησιασμό.

Create your magic
Οι τάσεις στο μακιγιάζ φέτος ήταν πιο συγκρατημένες από προηγούμενες σεζόν, αλλά δεν έλειπαν η γοητεία και η θηλυκότητα. Οι οίκοι έδωσαν χώρο για παιχνίδι με χρώμα στο βλέμμα και στα χείλη, λάμψη στο πρόσωπο και τελειοποιημένη βάση επιδερμίδας.

Present perfect
Το άρωμα είναι απαραίτητο και πολύ σημαντικό για τη γυναίκα αφού είναι ό,τι χρειάζεται για να τελειοποιήσει την εμφάνισή της. Αλλάζει τη διάθεση, αναζωογονεί και ξεσηκώνει τις αισθήσεις, δημιουργώντας ένα πιο cosy mood που αρμόζει στην εποχή.

Beauty bomb
Μοναδικά καλλυντικά και αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις, ανάμεσα στα πιο απαραίτητα του μήνα για να μας ανεβάσουν την διάθεση.

+ 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του χρόνου, στο must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί 6/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση