ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η επανένωση για τους πρίγκιπες William και Harry

Τα αδέλφια είχαν να βρεθούν από κοντά από τον Μάρτιο του 2020

Πιο κοντά έφερε η κηδεία του παππού τους, Δούκα του Εδιμβούργου, τα δύο αδέρφια, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry που είχαν να βρεθούν από τις 20 Μαρτίου του 2020.

Το «Μegxit», μετά την απόφαση του ζευγαριού να παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντα και να μετακομήσει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, δημιούργησε ένα κενό στη μεταξύ τους σχέση.

Στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, ο William και ο Harry έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.


Οι πρίγκιπες δεν στάθηκαν δίπλα-δίπλα πίσω από το φέρετρο του Δούκα του Εδιμβούργου, καθώς περπατούσαν από το κάστρο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, αφού μεταξύ τους ήταν ο ξάδερφος τους, Peter Phillips.

Αν και τα βρετανικά μέσα θεωρούσαν το κλίμα ανάμεσά τους ψυχρό, μετά τη λήξη της τελετής ήρθαν κοντά. Όπως φάνηκε από τα πλάνα που μεταδόθηκαν σε ζωντανή μετάδοση, οι δυο τους συνομιλούσαν καθώς περπατούσαν πίσω από το φέρετρο του παππού τους αλλά και μετά την τελετή.





Σύμφωνα με την Mirror, που επικαλείται δημοσίευμα της Telegraph, η Kate Middleton αναμενόταν να αναλάβει ρόλο «ειρηνευτικής δύναμης» ανάμεσα στα δυο αδέλφια, στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Πληροφορίες της Telegraph ανέφεραν ότι η Kate έτρεφε ελπίδες για εξομάλυνση των σχέσεων του συζύγου της με τον μικρότερο αδελφό του, την ώρα που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήρθαν πιο κοντά εξαιτίας του κοινού πένθους

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X