ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η επίθεση στη Βίκυ Καγιά: «Βελονάκι αγάπη μου έπλεκαν στην εποχή της»

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμιά αμφιβολία η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Μετά μάλιστα από τον νέο της ρόλο ως κριτής του GNTM, η ίδια λαμβάνει πολλά σχόλια. Ανάμεσά τους και αρνητικά. Αποκορύφωμα της αρνητικής κριτικής που δέχτηκε αποτέλεσε και ο ισχυρισμός ότι η ίδια δεν έχει κάνει ποτέ καριέρα στο εξωτερικό.

«Δεν μπορώ να κάθομαι να συζητάω αν έχω κάνει ή όχι διεθνή καριέρα. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Τι να κάνουμε; Τότε εμείς στα backstage διαβάζαμε βιβλία και πλέκαμε κασκόλ, δεν είχαμε social media και δεν κάναμε selfies. Τι να κάνουμε; Αυτή ήταν η ζωή…», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά.

Οι πιο πάνω όμως δηλώσεις της, δεν κατάφεραν να μείνουν ασχολίαστες. «Βελονάκι Αγαπη μου έπλεκαν στην εποχή της γιαγιάς μου εγω & τα Supermodels στα 90s τραβούσαν selfies! Αφιερωμένες σε «καποιες»….που ανακάλυψαν οτι οι selfies…ανακαλύφθηκαν….Σημερα!!!!!…..χα χααααα….κλαίω! Γιατι οπως είπαμε!!!!Παντα μιλαμε με «ντοκουμέντα»! Η εγω ειμαι…Πολυ μπροστά!…η «αυτές»…ζουν….σε «αυταπάτες»…..!», είπε ο Βασίλης Κωστέτσος μέσα από μια δημοσίευση του στο Instagram.

Το εν λόγω θέμα προέβαλε και η παρέα του Πρω1νού και ο Άρης Καβατζίκηςδεν δίστασε να δείξει τη διαφωνία του με τον γνωστό σχεδιαστή: «Όταν είσαι σχεδιαστής μόδας και ασχολείσαι με τη δουλειά σου, δεν ασχολείσαι με αυτά. Θα έβγαινε κάποιος σχεδιαστής του εξωτερικού και θα ανέβαζε ξεκατινιάσματα στο Instagram ότι υπήρχαν κινητά; Για αυτό πιστεύω ότι είμαστε ένα μεγάλο χωριό! Και για αυτό πιστεύω ότι από το Next Top Model δεν θα βγει και κανένα μεγάλο μοντέλο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS