ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η επίθεση στον Trump και το ''ευχαριστώ'' σε γιατρούς και νοσηλευτές

Το ξέσπασμα της Barbra Streisand

Με τις ΗΠΑ να έχουν τα περισσότερα κρούσματα και τους περισσότερους νεκρούς λόγω COVID-19 από όλες τις χώρες του κόσμου, με τους αντίστοιχους αριθμούς να ξεπερνούν τις 561.000 και τις 22.000, η τραγουδίστρια, Barbra Streisand, πήρε την απόφαση να επιτεθεί δημόσια στον πρόεδρο της Αμερικής Donald Trump. Αναλυτικότερα, η σταρ μέσα από ένα της tweet επίκρινε σφορδρά τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού, αποκαλώντας τον, μάλιστα, ψεύτη κατά συρροή.

Συγκεκριμένα, η Barbra Streisand έγραψε: «Μετά την εκλογή του Trump έγραψα ένα τραγούδι με τίτλο «Don't lie to me» επειδή ήταν ψεύτης κατά συρροή. Τώρα που πάνω από 20.000 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας της ανικανότητας και των ψεμάτων του, έχει πλέον αποδείξει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια. Είναι ακατάλληλος για να βρίσκεται στο πηδάλιο αυτού του έθνους... ειδικά σε περίοδο κρίσης».

Η ίδια σε ένα άλλο της post φρόντισε να πει ένα μεγάλο "ευχαριστώ'' στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό και φρόντισε να επισημάνει την σημασία του να είμαστε όλοι ενωμένοι - αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση