ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η επίθεση της Εύης Ιωαννίδου στην εκπομπή της Σκορδά και στον Άρη Καβατζίκη

Το Greece's Next Top Model είναι πλέον παρελθόν, ωστόσο τα βλέμματα είναι ακόμα στραμμένα σε κάποιες από τις πρώην παίκτριες του ριάλιτι, ανάμεσά τους και η Εύη Ιωαννίδου.

Η πρώην παίκτρια του show βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουσε από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, τους δημοσιογράφους Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρη Καβατζίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εύη Ιωαννίδου ''καρφώνει'' την παράγωγή του GNTM για την αποχώρησή της

«Την Αφροδίτη Γραμμέλη δεν την γνώρισα. Ένα «γεια» είπαμε από μακριά. Είχε φύγει όταν κάθισα εγώ στη συνέντευξη. Άκουσα και εγώ κάτι που έγινε στο Πρωινό και έτσι λίγο αρπάχτηκαν. Έφτασε στα αυτιά μου ότι η κυρία Γραμμέλη είχε πει ότι «αν έρθει αυτή η κυρία στην εκπομπή, εγώ θα πάω στην κουζίνα.Ένας θεός ξέρει γιατί το είπε αυτό. Μετά είχαν μια συζήτηση ο Άρης Καβατζίκης με την Φαίη Σκορδά ότι «αν εγώ δεν θα την καλούσα ποτέ». Δεν πήγα να τους ρωτήσω «γιατί». Είναι η άποψη τους, δεν μπορώ να τους αλλάξω τη γνώμη, αλλά αποδεικνύω και μιλάω με τις δουλειές μου. Γιατί είπε ότι αν κάνω Vogue θα βγει γυμνός στο Σύνταγμα. Αν όμως κάνω; Θα θέλουμε να τον δούμε γυμνό στο Σύνταγμα; Ρωτάω εγώ τώρα…Κάποια πράγματα είναι λίγο ακραία. Απλά από ό,τι έχω ακούσει, μπερδεύεται λίγο με το τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Αν θέλει να με ρωτήσει, ας έρθει προσωπικά. Γιατί όμως πρέπει να δίνω απαντήσεις;», είπε χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο του GNTM.

Δείτε το σχετικό αποσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X