ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η εξομολόγηση μιας πραγματικής... ''Bombshell''

H ταινία ''Bombshell'' είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2019, βάζοντας το μεγάλο σκάνδαλο με τον CEO των Fox News, Roger Ailes, και τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του. Η Nicole Kidman και η Charlize Theron υποδύονται την Gretchen Carlson και τη Megyn Kelly αντίστοιχα, ενώ η Margot Robbie υποδύεται έναν χαρακτήρα που δημιουργήθηκε για την ταινία. 

Η πραγματική Megyn Kelly, σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube παρακολουθεί την ταινία και στη συνέχεια τη σχολιάσει, όπως και τα πραγματικά γεγονότα, λέγοντας εκτός των άλλων μερικά μικρά γεγονότα της ταινίας δεν ήταν αλήθεια: 

''Είπαν πως ρώτησα τον Rupert Murdoch (πρόεδρο του Fox News) για τις ερωτήσεις μου για το debate με τον Trump. Αυτό είναι προϊόν μυθοπλασίας. Δεν τις πέρασα ούτε από τον Ailes, ούτε από τον Murdoch, ή οποιονδήποτε άλλο εκτός του debate team μου. To ότι στον Roger άρεσε η ερώτηση για τις γυναίκες επειδή θα προκαλούσε σάλο στην τηλεόραση δεν ήταν αλήθεια. Δεν του άρεσε καθόλου η ερώτηση και θύμωσε πολύ που την ρώτησα. Σε κάποιο σημείο μου ζήτησε να σταματήσω πια με την ενδυνάμωση των γυναικών''.

Στη συνέχεια μίλησε για το ότι ο Ailes ζητούσε από τις γυναίκες να κάνουν στροφή, για να τις δει: ''Αποφοίτησα από το σχολείο, μου ζήτησαν συνεργασία σε ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία του κόσμου, είχα δίκες σε ολόκληρη την Αμερική, καλύπτω το Ανώτατο Δικαστήριο, αποφοίτησα με τιμές απ' όλες τις τάξεις μου και τώρα με θέλει να κάνω στροφή, και την έκανα. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι πόσο υποτιμητικό είναι αυτό, δεν μπορώ να σε βοηθήσω''. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο πιο πάνω. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X