ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Ευριπίδου στηρίζει την Χαριτίνη και ρίχνει τα βέλη της στο ''Omega''

Δέσποινα Άσπρου

Η Χαριτίνη Ηλιάδου, πριν ένα περίπου μήνα – και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου- έκανε πρεμιέρα στο TVOne με την εκπομπή ''Παρέα mou''. 

Με το δεξί και ένα πλατύ χαμόγελο προσπάθησε να μπει στον κόσμο της κυπριακής τηλεόρασης η Χαριτίνη Ηλιάδου αλλά τελικά το στοίχημα με το τηλεοπτικό κοινό δεν το κέρδισε.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν το αναπάντεχο τέλος της απογευματινής εκπομπής ''Παρέα mou''. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα την Παρασκευή (26/10), μια ημέρα μετά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού ''Omega''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άδοξο τέλος της εκπομπής, οι αιχμές της Χαριτίνης και η αντικαταστάτριά της

Το εν λόγω γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία βρέθηκε ακριβώς στην θέση της Χαριτίνης λίγους μήνες πριν, οπότε την καταλαβαίνει περισσότερο από τον καθένα. Μιλώντας για το γεγονός, η Ευριπίδου ξεκάθαρα ρίχνει τα βέλη της στο κανάλι  - το οποίο την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν την είχε φέρει ακριβώς στην ίδια θέση με την Χαριτίνη.

Αναφερόμενη λοιπόν στο άδοξο τηλεοπτικό τέλος της Ηλιάδου, η Κωνσταντίνα είπε: “Είναι πάρα πολύ λυπηρή αυτή η είδηση και πάρα πολύ στενάχωρη. Πραγματικά στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Βρεθήκαμε κι εμείς σ’ αυτή τη θέση και νιώθουμε πικραμένοι…”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.  

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X