ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον γιο της, και το αρνητικό σχόλιο

Στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου, που βρέθηκε χθες (16/10) καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην Μύκονο. 

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως από ένα σημείο και μετά είχε...απώλεια μνήμης. ''Από το σημείο του πρώτου χορού και μετά έχω απώλεια μνήμης! Δεν θυμάμαι τίποτα! Μαζευτήκαμε έξι η ώρα στο δωμάτιο και λέω “Παιδιά δεν πέταξα την ανθοδέσμη”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σήμερα το πρωί, η ηθοποιός δημοσίευσε μια εικόνα στον λογαριασμό της στο Instagram, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της Μάξιμο, χωρίς ωστόσο να μας δείχνει το πρόσωπο του μικρού. Η Αθηνά, θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της με αυτή την εικόνα, γράφοντας στη λεζάντα, '' 800.000 followers! Thank you! Kisses from me and little Maximos''.

Η φωτογραφία της συγκέντρωσε χιλιάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ένας από τους followers της σχολίασε την εικόνα γράφοντας: ''Τόσο πολύ ωραίο πρόσωπο...δεν χρειάζεται ''παρεμβάσεις'' ή τουλάχιστον να μην είναι εμφανείς...'' Τότε, η Αθηνά έσπευσε να απαντήσει, γράφοντας: ''Φάνηκε το μίνι λίφτινγκ; Οh noo, δεν πάμε καλά''.

Δείτε την εικόνα και το σχόλιο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS