ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Η Γεωργία εμπιστεύτηκε τα λάθος άτομα»

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη

Ζωή Τουτουντζίδου

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον της Γεωργίας Μπίκα, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» σχετικά με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για καλή φίλη της νεαρής κοπέλας, με την ίδια να εξομολογείτε πως η Γεωργία εμπιστεύτηκε τα λάθος άτομα τα οποία θεωρούσε φίλους τη.  Η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Γεωργία αποκαλύπτοντας νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

«Πιστεύουμε τη δική της πλευρά, δε σκεφτήκαμε κάτι άλλο, την ξέρουμε πως είναι. Και αυτά που έχει περάσει, έχασε τη μαμά της, τον μπαμπά της, τον σύντροφό της που πάλευε τόσα χρόνια… Ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μετά από όλα αυτά που πέρασε, άντεξε. Δε ξέρω τι δύναμη έχει μέσα της…» είπε μεταξύ άλλων η φίλης της Γεωργίας.

Λέγοντας στην συνέχεια «Την κάλεσαν άτομα κοντά στην ηλικία της, είπε “τι θα κάνουμε, θα περάσουμε καλά, θα πιούμε, είναι Πρωτοχρονιά” ποιος δε θέλει να βγει την Πρωτοχρονιά; Αυτοί προφανώς είχαν άλλα πράγματα στο κεφάλι τους. Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους που θεωρούσε ότι είναι φίλοι της. Και να με καλέσει κάποιος σε ένα πάρτι τον εμπιστεύομαι γιατί είμαστε όλοι γνωστοί μεταξύ μας. Τα μαγαζιά που ακούστηκαν τα ξέρω, σαν καφετέριες αλλά δεν ξέρω ποιοι τις έχουν ούτε αυτούς που κατηγορούνται, τα ονόματά τους τώρα τα άκουσα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση