ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Γιώτας Παπαδοπούλου για τα γενέθλιά της

''Γιορτάζω λοιπόν την ζωή μου, γιορτάζω την υγεία μου!''

newsroom must

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ιδιαίτερη για την Γιώτα Παπαδοπούλου και την οικογένειά της, αφού γιορτάζει τα 46α γενέθλιά της. 

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Νικόλα Παπαδόπουλου, με αφορμή την ημέρα, δέχτηκε πολλές ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και ενώ σίγουρα όλες οι ευχές ήταν ανεκτίμητες για την ίδια, εμείς ξεχωρίσαμε εκείνες που έκαναν οι δύο της κόρες. Η Έλενα ταξίδεψε στον χρόνο και δημοσίευσε μια εικόνα από την παιδική της ηλικία και η Μισιέλ ένα στιγμιότυπο με την μαμά της στο αυτοκίνητο. 

Η Γιώτα, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την σκέφτηκαν έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση και δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με background τα μπαλόνια των γενεθλίων της, έγραψε: "Γιορτάζω λοιπόν την ζωή μου , γιορτάζω την υγεία μου ! Γιορτάζω μαζί με την όμορφη οικογένεια μου και τα πολλά παιδιά μου . Λυπάμαι και πονώ που κάποιος που θα ήθελα να είναι μέσα στην ζωή μου ...έχει φύγει. Η ζωή σου δίνει από όλα και από όλα πρέπει να κερδίζεις, να γίνεσαι πάντα καλύτερος και πιο θετικός για να μεγαλώνεις όμορφα!! Και είναι ωραίο να μεγαλώνεις όμορφα! Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες υπέροχες ευχές σας την αγάπη σας! Εύχομαι πάντα υγεία και χαρές σε όλους σας!". 

 
 
 
View this post on Instagram

Γιορτάζω λοιπόν την ζωή μου , γιορτάζω την υγεία μου ! Γιορτάζω μαζί με την όμορφη οικογένεια μου και τα πολλά παιδιά μου . Λυπάμαι και πονώ που κάποιος που θα ήθελα να είναι μέσα στην ζωή μου ...έχει φύγει . Η ζωή σου δίνει από όλα και από όλα πρέπει να κερδίζεις, να γίνεσαι πάντα καλύτερος και πιο θετικός για να μεγαλώνεις όμορφα!! Και είναι ωραίο να μεγαλώνεις όμορφα! Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες υπέροχες ευχές σας την αγάπη σας ! Ευχομαι πάντα υγεία και χαρές σε όλους σας!

A post shared by Yiota (@yiotapap4) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση