ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά ευθέως αν παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη

Το υπέρογχο ποσό που θα παίρνει η παρουσιάστρια στην νέα της τηλεοπτική στέγη

Δέσποινα Άσπρου

Εδώ και αρκετές μέρες, οι φήμες ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παίρνει την θέση της Ελλένης Μενεγάκη. Και ενώ κανένας δεν επιβεβαίωνε το γεγονός για αρκετό καιρό, η Ηλιάνα θέλησε μέσα από πρόσφατες δηλώσεις της στο Τηλέραμα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά του άλλου. Η γυναίκα θέλει να ξεκουραστεί, έχει κάνει μια τεράστια πορεία, μια τεράστια καριέρα, είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη». Στην συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Σας ετοιμάζω τα καλύτερα! Κέφι, μπρίο, τσαχπινιά, χαρά, καινούρια πράγματα.... Η αλήθεια είναι πως είμαστε σε πάρα πολύ πρώιμο στάδιο. Μόλις υπογράψαμε, κάνουμε τα πρώτα meetings, ψάχνουμε πρώτα την ομάδα. Προσπαθούμε να δούμε τα θέματα της εκπομπής, έτσι ώστε να κολλήσουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι και να έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο ομαδικό πνεύμα, χαρούμενο κι αγαπημένο».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Ηλιάνα, πιθανότατα θα πάρει το τιμόνι της τηλεοπτικής ζώνης που είχε η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha, αλλά το concept της εκπομπής θα είναι διαφορετικό. Στο σημείο αυτό, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρωινό Ant1: «Είναι αεριτζίκα λεφτά γιατί δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει… Έμαθα με πόσα λεφτά έκλεισε η Ηλιάνα! Να είναι καλά η κοπέλα και σε καλή μεριά… Δεν έχουμε δει ούτε δύο λεπτά live και πούλησε τόσο υπέρογκα τον εαυτό της! Μπράβο της και μαγκιά της!», πολλοί αναρωτιούνται ποιος θα είναι τελικά ο μισθός της.

Αν και το ποσό δεν έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, σχετικό δημοσίευμα του metrosport.gr, αναφέρει πως η  Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ευρύτερο πλαίσιο των αμοιβών που ισχύουν στην ελληνική τηλεόραση έκλεισε μια καλή οικονομική συμφωνία. Όχι δυσθεώρητη αλλά ούτε και με ποσό της τάξης των αμοιβών νέων παρουσιαστριών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS