ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά με αφοπλιστικό τρόπο για την πλαστική που της χρεώνουν

Λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του Greece's Next Top Model, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η υπόλοιπη κριτική επιτροπή του ριάλιτι, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Την περασμένη σεζόν δεν ήταν λίγες οι φορές που παρακολουθήσαμε την Ηλιάνα να τάσσεται κατά των πλαστικών επεμβάσεων, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο της μόδας.

Tην ίδια ώρα, αρκετοί είναι και οι followers της Ηλιάνας που συχνά την ρωτούν αν έχει κάνει πλαστική επέμβαση στην μύτη. Έτσι λοιπόν, το μοντέλο θέλησε να  τοποθετηθεί με χιούμορ, δημοσιεύοντας δύο εικόνες στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου στην μία την βλέπουμε με παραμορφωμένη μύτη, που επεξεργάστηκε προφανώς μέσω Photoshop,και στην άλλη κανονική.

H Ηλιάνα απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο σε όσους την ρωτούν για την πλαστική επέμβαση στη μύτη της, γράφοντας:

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία. Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά».

Δείτε τις δύο εικόνες που δημοσίευσε:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση