ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Jennifer Lopez δεν αποχωρίζεται τον Ben με τίποτα

Νέες φωτογραφίες από δημόσια εμφάνιση.

newsroom must

Εντάξει, πλέον, μετά και τα τόσα δημοσιεύματα φαντάζει λογικό η Jennifer Lopez να θέλει να έχει συνέχεια μαζί της τον «βράχο» Ben Affleck, αφού μετά και τον χωρισμό της με τον A-Rod περνά κάθε στιγμή της ημέρας μαζί του.

Εκτός από τις κοινές τους εμφανίσεις, και την συγκατοίκηση στο Miami, οι θαυμαστές τους, είναι σίγουροι ότι πια, οι δύο είναι ζευγάρι, ασχέτως του γεγονότος ότι ακόμη δεν έχει γίνει κάποια δημόσια δήλωση για αυτό.

Ωστόσο, κάθε λίγο βλέπουμε νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ακριβώς αυτό. Έτσι έγινε και αυτή την φορά με την JLo να «εντοπίζεται» από τους φωτογράφους, φορώντας ένα λευκό t-shirt κάτω από ένα «πολύ γνωστό» καρό πουκάμισο.

Και εκεί που όλοι έψαχναν να μάθουν τί τους θυμίζει, ένας από τους θαυμαστές της λατίνας σταρ παρατήρησε ότι ο Ben είχε φωτογραφηθεί αρκετές φορές με το ίδιο πουκάμισο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@gloriajlover)

Ενώ λίγες ώρες πριν το συμβάν, φωτογράφοι είχαν εντοπίσει τον ηθοποιό στο Las Vegas, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Το παράδοξο είναι ότι βρισκόταν εκεί, με την συνοδεία της μητέρας της τραγουδίστριας, Lupe, αφήνοντάς μας όλους με την απορία του τί πραγματικά συμβαίνει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση