ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Η Kamala Harris ξαναγράφει την ιστορία

Γίνεται η πρώτη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που λαμβάνει μέρος σε παρέλαση Pride.

newsroom must

Για άλλη μια φορά, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, αποδεικνύει το πόσο σωστή επιλογή ήταν, αφού συνεχίζει να είναι η ‘γυναίκα της χρονιάς’ στην Αμερική, κατακτώντας εκτός από το πόστο της, την θέση στην λίστα του Forbes (50 over 50), την αγάπη του κόσμου αλλά και την υποστήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Με την ίδια, να λαμβάνει μέρος στο ‘Capital Pride’, το ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας, στην Washington, φορώντας ένα μπλουζάκι ‘love is love’, ξαναγράφει την ιστορία, γινόμενη η πρώτη εν ενεργεία αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που λαμβάνει μέρος σε Pride εκδήλωση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vice President Kamala Harris (@vp)

Η κ. Harris στον λόγο που εκφώνησε στην εκδήλωση, ανέφερε μεταξύ άλλων «Πρέπει να βεβαιωθούμε πως η διεμφυλική κοινότητα και η νέα γενιά είναι όλοι προστατευμένοι. Χρειαζόμαστε, επίσης, προστασίες γύρω από την εργασία και τη στέγη. Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα να κάνουμε και γνωρίζουμε πως είμαστε δεσμευμένοι σε αυτά».

Ενώ το ίδιο, έκανε και μέσα από ένα Tweet, υπενθυμίζοντας πως φέτος είναι η 5η επέτειος από τις δολοφονίες 49 ανθρώπων που βρέθηκαν στο gay club "Pulse" στο Orlando, στις 12 Ιουνίου του 2016. Γράφοντας, «Πριν από 5 χρόνια, 49 ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και σύμμαχοι απολάμβαναν ένα βράδυ στο Pulse Nightclub. Και ξαφνικά, σε μία στιγμή έφυγαν από τη ζωή. Σήμερα, θυμόμαστε εκείνους που πέθαναν και τους αγαπημένους τους και δεσμευόμαστε ξανά να χτίσουμε έναν κόσμο, χωρίς βία με όπλα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση