ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η καραντίνα είναι η ευκαιρία για το δικό μας reset

Ο κορωνοϊός θα μας βάλει στην διαδικασία της αναγέννησης.

Περίεργο πράγμα ο χρόνος. Στην καθημερινή μας ζωή συνήθως είναι ελάχιστος και κάνει τα πάντα γύρω μας να τρέχουν. Τρέχουν και εμείς προσπαθούμε να τα προλάβουμε. «Μόνο να έβρισκα τον χρόνο… τότε θα έκανα αυτό και εκείνο». Και ξαφνικά ο χρόνος παγώνει και έχεις την ελευθερία να κάνεις όσα δεν έκανες.

Ο κορωνοϊός όσο και να μας φοβίζει μας έκανε ένα μεγάλο δώρο. Μας έδωσε την ευκαιρία να αρχίσουμε και πάλι. Έχεις όλο τον χρόνο στα χέρια σου να δουλέψεις με τον εαυτό σου, τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Ποιοι είναι πραγματικά δίπλα μας; Ποιους θέλουμε να κρατήσουμε στην ζωή μας;

Δεν ήθελες πάντα να έχεις τον χρόνο να μάθεις να μαγειρεύεις; Να μάθεις μια νέα γλώσσα, να ζωγραφίσεις, να δεις εκείνη την ταινία που άκουσες τόσα αλλά δεν πρόλαβες την προβολή στο cinema, να ξεκαθαρίσεις τα ντουλάπια σου, το μυαλό σου ή απλά να μην κάνεις τίποτα απολύτως; 

Η καραντίνα θα σε μάθει ότι εκείνο το τηλέφωνο από τους γονείς σου που θεωρείς δεδομένο και βαρετό μπορεί να μην είναι τελικά. Θα ξέρεις ότι όταν κάποιος σε ρωτήσει «τι κάνεις» θα θέλει να μάθει αν πραγματικά είσαι καλά και πώς περνάς την μέρα σου και εσύ θα εκτιμήσεις την σκέψη του.

Οι άνθρωποι δεν διαφέρουν και πολύ ο ένας από τον άλλο. Θα το καταλάβεις αν κάνεις ένα scroll στο κινητό σου και τα κοινωνικά δίκτυα. Όλες οι φανταχτερές ζωές των ατόμων που ακολουθούμε έγιναν ίδιες με τις δικές μας. Ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο περνάει την μέρα του μα όλα έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Είμαστε όλοι σπίτι μας, για εμάς, τους ανθρώπους που αγαπάμε, για να σώσουμε την ανθρωπότητα, για να μπορούμε να συνεχίσουμε μετά από αυτό.

Δεν είπε κανένας ότι είναι εύκολο, όμως ποτέ δεν ήταν. Εξάλλου μέσα από τις δυσκολίες πάντα βγαίνουμε πιο δυνατοί, συνειδητοποιημένοι, σοφοί. Οι δυσκολίες είναι ένα από τα πράγματα στην ζωή που μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί ή αν προτιμάτε όχι οι δυσκολίες αλλά οι προκλήσεις.

Ο COVID-19 σίγουρα θα μας αλλάξει, θα αλλάξει την ανθρωπότητα ολόκληρη. Θα εκτιμήσουμε τις απλές καθημερινές στιγμές. Η κίνηση στους δρόμους θα είναι το σημάδι της ζωής στην πόλη σου, η βόλτα στο πάρκο με τα παιδιά σου θα είναι όλο γέλια, ο καφές με τους φίλους θα έχει άλλη γεύση και οι αγκαλιές θα είναι πιο σφιχτές από ποτέ. Πιο σφιχτές και γεμάτες αγάπη. Όλα τα φώτα της χώρας θα ανάψουν και πάλι φωτίζοντας τις καρδιές μας.

Ο κορωνοϊός θα μας βάλει στην διαδικασία της αναγέννησης. Θα συγκεντρωθούμε στους στόχους μας, θα μάθουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας, τους γύρω μας. Θα κυνηγήσουμε τα όνειρά μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά και με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα τα κατακτήσουμε.

Θα τραβήξουμε την γραμμή της νέας μας αφετηρίας. Τι θα πάρεις μαζί σου στο νέο σου ξεκίνημα και τι θα αφήσεις πίσω; Το νέο κεφάλαιο της ζωής σου θα είναι λευκές κόλλες έτοιμες να τις γεμίσεις όμως πάντα θα κουβαλάς όσα έμαθες μέσα από την καραντίνα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση