ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Κάρολαιν ήταν έτοιμη να φύγει από το σπίτι

Έψαχνε για διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

newsroom must

Πολλά είναι όσα μεταφέρονται από τα μέσα στην Ελλάδα, αναφορικά με τον φόνο της 20χρονης Κάρολαιν από τον καθομολογία δολοφόνο και σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το τελευταίο δημοσίευμα θέλει την ίδια, να ψάχνει για διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας – κοντά στο Σύνταγμα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια «αποφυλάκισής» της, από τα δεσμά του συζυγοκτόνου. Την αποκάλυψη έκανε η Σταματία Μάρκου, δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ, συμπληρώνοντας ότι η Κάρολαιν ήθελε να τον εγκαταλείψει και να βρει μια κατοικία κοντά στην σχολή μαγειρικής στην οποία είχε σκοπό να εγγραφεί.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε ότι η 20χρονη είχε αποκαλύψει στην σύμβουλο ότι η σχέση της με τον Αναγνωστόπουλο είχε φθάσει σε τέλμα και ότι τον φοβόταν πολύ, ενώ της ζητούσε συμβουλές στο πως να το διαχειριστεί.

Με την σύμβουλο, να εκτιμά ότι το μήνυμα που έλαβε από την Κάρολαιν για να διακόψουν τις συνεδρίες τους, δεν είναι καθόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον δολοφόνο.

Τέλος, γίνονται αναφορές, ότι η σύμβουλος, είχε προτρέψει την Κάρολαι να μιλήσει με τη μητέρα της, αλλά εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει, αντιλαμβανόμενη ότι είχε κάνει μια λάθος επιλογή, και προσπαθούσε να βρει διέξοδο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση