ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Kate Middleton γνώρισε την μικρή Lilibet-Diana;

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry καλωσόρισαν την κόρη τους Lilibet – Diana από την περασμένη εβδομάδα, και με αυτό έφεραν και ένα μικρό «χαμόγελο» στην ζωή όλης της βασιλικής οικογένειας.

Μέρος αυτής της χαράς, είναι και οι Cambridge, αφού πρώτα ευχήθηκαν στο ζευγάρι με μια ανάρτησή τους στο Instagram, «Συγχαρητήρια στον Harry, τη Meghan και τον Archie. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι από τα χαρούμενα νέα για την άφιξη της μικρής Lili».

Ενώ σήμερα, αποκάλυψε σε μια δήλωσή της ότι, με την βοήθεια της τεχνολογίας δεν έγινε ακόμη δυνατό να βρεθεί και η ίδια με την μικρή Lilibet, όπως έκανε και η Βασίλισσα Ελισάβετ, πριν λίγες μέρες, αλλά της ευχήθηκε τα καλύτερα.

Χαρακτηριστικά, η Kate είπε «Της εύχομαι τα καλύτερα, ανυπομονώ να τη συναντήσω, διότι δεν την έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής επομένως, ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα», στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης σε σχολείο με την Πρώτη Κυρία Jill Biden, των ΗΠΑ.

Ενώ αναφορικά με την δράση στην οποία κλήθηκαν να βρεθούν σήμερα στο σχολείο (11/06/21) κάτω από τα πλαίσια της συνόδου των G7 με την κ.Biden, η Δούκισσα του Cambridge δήλωσε με μια ανάρτησή της στο Twitter «Ήταν καταπληκτικό που υποδεχτήκαμε την Δρ. Jill Biden και ειδικούς από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο για μια συζήτηση αναφορικά με τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας στη συνέχεια της ζωής, κατά την πρώτη μέρα της Συνόδου της G7. Η σημασία της παροχής βοήθειας σε γονείς και παιδιά κατά την περίοδο των πρώτων χρόνων της παιδικής ηλικίας και το θετικό αποτύπωμα που αυτή μπορεί να αφήσει στην κοινωνία είναι κάτι για το οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X