ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Αναλαμβάνει καθήκοντα που την καθιστούν το ''δεξί χέρι'' της Kate

Οι Cambridges είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πολυσυζητημένες οικογένειες στον κόσμο, και φυσικά μετά την παραίτηση της οικογένειας Sussex από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η Kate και ο William βρίσκονται συνεχώς στην κορυφή των ΜΜΕ.

Ο κόσμος ασχολήθηκε περισσότερο μαζί τους κατά την περίοδο της καραντίνας, εφόσον η δούκισσα και ο δούκας του Cambridge μοιράζονταν στα social media συνεχώς στιγμιότυπα από τις τηλεδιασκέψεις τους ευχαριστώντας τους εργαζόμενους του NHS και τους καθηγητές σχολείων καθώς και γλυκά βίντεο με τα παιδιά τους.

Αυτή την εβδομάδα όμως, η βασιλική οικογένεια Cambridge έγινε πάλι πρώτο θέμα για το λόγο του ότι προσέλαβαν ένα νέο (και πολύ σημαντικό) άτομο στην ομάδα τους.

Πρόκειται για το άτομο που κάλυψε τη θέση της ιδιωτικής γραμματέας της Kate Middleton, η οποία είναι η Hannah Cockburn-Logie. Η ίδια έχει 20 χρόνια εμπειρίας στο Γραφείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας και ένα μεγάλο μέρος της καριέρας της ήταν όταν εκπροσωπώντας το Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό.

Η Hannah, η οποία είχε συνεργαστεί και προηγουμένως με το ζευγάρι στην περιοδεία τους στην Ινδία και το Μπουτάν το 2016, θα συμπληρώσει τον ρόλο που άφησε η Catherine Quinn, η οποία παραιτήθηκε από τη θέση της πριν έξι μήνες.

O ρόλος περιλαμβάνει τη διοργάνωση του ημερολογίου της Kate και τη συνοδεία σε οποιαδήποτε συνάντηση της δούκισσας μετά το lockdown.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ