ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά για την σχέση της με την κόρη του Τσιμιτσέλη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ''The 2Night Show'' βρέθηκε  η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην καινούργια σειρά του ΑΝΤ1, ''Αν ήμουν πλούσιος'', αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την κόρη του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

''Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι παιδί δυο άλλων ανθρώπων. Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα'',είπε αρχικά και πρόσθεσε: ''Eίναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει''.

Μιλώντας για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και για το αν θα την ενοχλούσε να τον δει γυμνό στο θέατρο μαζί με άλλη γυναίκα, η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε πως θα το σεβόταν. «Όσο πιο ελεύθερος είναι ο άλλος τόσο πιο δεμένο είναι το ζευγάρι» σχολίασε. 

Δείτε το video:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X