ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η καυστική ερώτηση δημοσιογράφου στην Νομικού και η φανερά ενοχλημένη απάντηση της

Δέσποινα Άσπρου

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στις κάμερες για τους δύο μεγάλους έρωτες της ζωής της που δεν άλλοι από τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον γιο της τον μικρό Σάββα ο οποίος γίνεται ενός έτους στις 25 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια είπε πως είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη και νιώθει ευλογημένη που έχει καταφέρει να φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια.

Η Δούκισσα αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της. Οι δημοσιογράφοι της επεσήμαναν ότι έχει χαθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα και την ρώτησαν αν θα ήθελε να παρουσιάζει το Πρωινό του ΑΝΤ1, κάτι που όπως φάνηκε όμως από την απάντησή της την ενόχλησε.

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος την ρώτησε -κάπως καυστικά κατά την άποψή μας: "Ισχύει ότι ήθελες να παρουσιάσεις το Πρωινό του ΑΝΤ1; Γιατί ακούστηκε και αυτό. Ακούστηκε ότι ήθελες αντί να περνάς το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά σου -που ξέρουμε ότι το ήθελες- να είσαι στο Πρωινό". Η Δούκισσα φανερά ενοχλημένη απάντησε: "Αυτές οι φήμες δεν ξέρω πώς και γιατί έχουν ξεκινήσει. Καλύτερα να ρωτήσετε αυτούς που τις ξεκινούν".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση