ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Κύπρος στη Eurovision 2020 με τον Sandro Nicolas;

Λέτε το 12αρι μας να είναι ο Sandro Nicolas

Ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι 16 Μαΐου στη πόλη του Rotterdam στην Ολλανδία και όχι στο Amsterdam, λόγω του ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερο στάδιο για να φιλοξενήσει τους Eurofans.



Θα αναρωτιέσαι τώρα ποιος είναι ο Sandro Nicolas. Είναι Ελληνοαμερικανός στην καταγωγή, γεννήθηκε στο Heinsberg της Γερμανίας και είναι μόλις 23 χρονών , από μικρή ηλικία άρχισε τα πρώτα του μαθήματα drums. Στα 15 ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια, δηλώνοντας πως “Είμαι αρκετά ντροπαλός και η μουσική ήταν η διέξοδος μου”. Αν και για το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε να γυρίσει και τις 4 καρέκλες στο The Voice της Γερμανίας, φτάνοντας στον ημιτελικό.

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα της Κύπρου επιβεβαιώνει και εγκρίνει τον νεαρό Sandro Nicolas. Αρχικά υπήρχαν 3 υποψήφιοι η Ήβη Αδάμου, ο Ίαν Στρατής και o Sandro, με νικητή τον Nicolas αφότου η Ήβη αρνήθηκε την πρόταση. Η μάχη δεν τελειώνει εδώ, Κύπρος και Γερμανία επιθυμούσαν τον Nicolas να είναι ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την χώρα τους. Ωστόσο η Κύπρος κατάφερε να τον ''κλέψει'' και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτός θα είναι ο εκπρόσωπός μας. 

Για να δούμε θα τα καταφέρει να ανταγωνιστεί με τις υπόλοιπες 38 χώρες κερδίζοντας την πρωτιά;

Αυτή τη περίοδο (Νοέμβριος 2019) η Κυπριακή αποστολή είναι ανάμεσα σε 5 τραγούδια:

1. “Mucho Calor” σε latin ρυθμός. 
2. “My getta away “ μία μπαλάντα
3. “Falling into pieces” ένα up-tempo τραγούδι
4. ''Can’t Look Away'' ένα mid tempo κομμάτι
5. Never let you Down ένα tempo τραγούδι

Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2019 θα έχουμε και το τελικό τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει. Θεωρώ ότι με τέτοια φωνή είτε με pop τραγούδι, είτε με μπαλάντα, ίσως και να τα καταφέρει.

Καλή μας επιτυχία.

Πάρε μια γεύση από τον Sandro Nicolas, μέχρι να ακούσουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει.


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση