ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Σε ποια θέση βρίσκεται;!

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας του ΟΗΕ – UN World Happiness Report 2021 ανακοινώθηκε η λίστα με τις πιο ευτυχισμένες χώρες ανα τον κόσμο.

Στην 32η θέση η Κύπρος, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται πιο χαμηλά στην 51η. Η Φιλανδία και η Ισλανδία είναι οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο με το Αφγανιστάν και τη Ζιμπάμπουε στις τελευταίες θέσεις.

Η πανδημία της Covid-19 είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων από 2,6 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως και οδήγησε σε μια μαζική αναταραχή, άλλαξε τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν, τον τρόπο σκέψης για τη ζωή.

Παρά τα καταστροφικά γεγονότα των τελευταίων 12 μηνών και την επακόλουθη επιδείνωση της ψυχικής υγείας των ανθρώπων, δεν υπήρξε καμία αλλαγή στην κορυφή της κατάταξης με τις πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο.

Για τέταρτη χρονιά, η Φινλανδία βρέθηκε στην κορυφή της ετήσιας λίστας με στοιχεία από τη Gallup World Poll, με την Ισλανδία, τη Δανία, την Ελβετία και την Ολλανδία να ακολουθούν στη δεύτερη, τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικά η λίστα με την κατάταξη των χωρών από τις πιο ευτυχισμένες στις όχι και τόσο χώρες:

1. Φινλανδία

2. Ισλανδία

3. Δανία

4. Ελβετία

5. Ολλανδία

6. Σουηδία

7. Γερμανία

8. Νορβηγία

9. Νέα Ζηλανδία

10. Αυστρία

11. Ισραήλ

12. Αυστραλία

13. Ιρλανδία

14. ΗΠΑ

15. Καναδάς

16. Τσεχία

17. Βέλγιο

18. Ηνωμένο Βασίλειο

19. Κίνα

20. Γαλλία

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
κύπρος  |  news  |  λίστα  |  ΟΗΕ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ