ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η L'Oréal αγοράζει την Aesop: Η μεγαλύτερη εξαγορά που έχει πραγματοποιήσει ποτέ

Η συμφωνία που έκλεισε ο γαλλικός κολοσσός ειδών περιποίησης.

Δέσποινα Άσπρου

Όπως έγινε γνωστό χθες, την Δευτέρα 3 Απριλίου, η L'Oréal έκλεισε ύψους 2,53 δισ. δολαρίων για να εξαγοράσει την εταιρεία πολυτελών καλλυντικών Aesop από την βραζιλιάνικη Natura & Co και αυτή, είναι η μεγαλύτερη εξαγορά που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ο γαλλικός κολοσσός προϊόντων ομορφιάς.

Η Aesop, η οποία πλέον βρίσκεται κάτω από την L'Oréal φημίζεται για τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης του δέρματος και του σώματος, ενώ σε αυτήν ανήκουν γνωστά brands όπως η Garnier και η Maybelline. 

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η συμφωνία αυτή είναι η μεγαλύτερη εξαγορά άλλης μάρκας που έχει καταγράψει στην ιστορία της η L'Oréal, ενώ πίσω από αυτήν βρίσκουμε την αγορά της YSL Beauté ύψους 1,7 δισ. δολαρίων το 2008.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Natura & Co, η οποία ιδρύθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1987 αυτοχαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία ομορφιάς και καλλυντικών της Βραζιλίας και έχει παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, ενώ την περασμένη χρονιά σημείωσε διψήφια αύξηση των εσόδων της.

Ανάμεσα στα προϊόντα της Natura & Co βρίσκουμε απολεπιστικό πλύσιμο χεριών, αρωματικές λοσιόν σώματος καθώς καθώς και άλλα προϊόντα περιποίησης και ομορφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS