ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Lego για τον βασιλικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Τo θεματικό πάρκο της Lego στην περιοχή του Ουίνδσορ έκανε τα αποκαλυπτήρια αντίγραφου σε μινιατούρα του βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στον Πύργο του Ουίνδσορ, που κατασκευάστηκε από 11μελή ομάδα κατασκευαστών μοντέλων οι οποίοι χρησιμοποίησαν περίπου 60.000 τουβλάκια Lego.

Το αντίγραφο περιλαμβάνει την Μέγκαν Μαρκλ που φοράει το νυφικό της και πέπλο, με τον Χάρι στο πλευρό της.

Το ζευγάρι είναι πάνω σε άμαξα την οποία σέρνουν λευκά άλογα κατά μήκος της μακριάς διαδρομής στο μεγάλο πάρκο του Ουίνδσορ προς τον πύργο, απεικονίζοντας τη διαδικασία που έχει προγραμματιστεί να ακολουθηθεί την ημέρα του γάμου του ζεύγους στις 19 Μαΐου.

Το σκηνικό συμπληρώνεται πάντα από αντίγραφα μινιατούρες της βασίλισσας Ελισάβετ, του δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππου, του κουμπάρου πρίγκιπα Ουίλιαμ, της συζύγου του Κέιτ και των παιδιών τους Τζορτζ και Σάρλοτ, όπως και των γονιών της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο όμιλος παιχνιδιών κατασκευής που εδρεύει στη Δανία ανακοίνωσε ότι το αντίγραφο του σκηνικού του γάμου χρειάστηκε 752 ώρες για να "χτιστεί" και θα εκτίθεται μόνιμα στο Legoland, το πάρκο αναψυχής που απέχει μόλις 5 χλμ. από τον πραγματικό Πύργο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X