ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Λίνα Σακκά εξομολογείται τις δυσκολίες ενός μονογονιού

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η ηθοποιός Λίνα Σακκά, βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης (08/06/21) στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ‘Pop-up’ και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση να μεγαλώσει μόνη της τον γιό της, και τα προβλήματα που αντιμετώπισε,

Αρχικά, μιλώντας για το γενικό αίσθημα του να μεγαλώνει κάποιος μόνος το παιδί του, η ίδια είπε «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μία μητέρα, όμως η κάθε επιλογή έχει και το τίμημά της. Στη δική μου περίπτωση έτυχε έτσι, συνέβη όπως συνέβη, δεν το επιδίωξα και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω ένα ευτυχισμένο παιδί, όπως και είναι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lina Sakka (@linasakkaofficial)

Ενώ συνέχισε, μιλώντας για την σχέση τους σήμερα, «Tώρα πια είμαστε πολύ καλή παρείτσα στο σπίτι, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ έντονο το βάρος της ευθύνης. Ότι έπρεπε να αποφασίσω μόνη μου για πράγματα σημαντικά για το παιδί και είχα πάντα την ανασφάλεια, είναι σωστό αυτό, μήπως κάνω λάθος εκεί; Συμβουλευόμουν τον πρώην σύζυγό μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις στο σπίτι εσύ το παιδί, το βάρος πέφτει σε σένα».

Καταλήγοντας ανέφερε ποια ήταν η πιο δύσκολή της στιγμή, λέγοντας «Η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν ήταν μικρός και είχε πέσει κάτω και είχε σκίσει τη γλώσσα του και έπρεπε να τρέξω και να τον πάω στο νοσοκομείο. Εντάξει, μόνη μου με το αυτοκίνητο και το παιδί πίσω μου, να τρέχουν τα αίματα… Εκεί τα χρειάστηκα, είπα “δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου, πρέπει να οργανωθείς καλύτερα”. Έτσι, ζήτησα βοήθεια. Μην περιμένεις ο άλλος να έρθει και να σου προτείνει, γιατί και ο άλλος νομίζει ότι τα καταφέρνεις και δεν χρειάζεσαι βοήθεια. Είναι σημαντικό να ζητάμε βοήθεια. Άρχισα κάποια στιγμή να είμαι πιο απαιτητική».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X