ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η λιτή ανακοίνωση για τα 95α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ

Η ανακοίνωση του Παλατιού.

newsroom must

Τα 95χρόνια γιορτάζει σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ εν μέσω πένθους, λόγω και του χαμού του αγαπημένου της συζύγου Πρίγκιπα Φίλιππου. Τίποτα δεν θυμίζει τα παλιά αφού η μακροβιότερη μονάρχης στην Βρετανία, δεν πρόκειται να τα γιορτάσει.

Πριν από λίγο, το παλάτι δημοσίευσε ένα λιτό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας «Σήμερα είναι τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας. Η Βασίλισσα γεννήθηκε στις 2.40 π.μ. στις 21 Απριλίου 1926 στην οδό Bruton 17 στο Mayfair του Λονδίνου. Ήταν το πρώτο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας της Υόρκης, που αργότερα έγινε Βασιλιάς Γιώργος ΣΤ και Βασίλισσα Ελισάβετ. Φέτος, η Αυτού Μεγαλειότητα παραμένει στο Κάστρο του Windsor, λόγω της περιόδου του βασιλικού πένθους μετά το θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου. Το μήνυμα συνοδεύεται από μία παλαιότερη φωτογραφία της βασίλισσας, αφού όπως ήταν γνωστό, λόγω πένθους δεν θα κυκλοφορήσει καινούργιο γενέθλιο πορτρέτο της».

Today is The Queen’s 95th birthday. The Queen was born at 2.40am on 21 April 1926 at 17 Bruton Street in Mayfair,...

Posted by The Royal Family on Wednesday, 21 April 2021

Να θυμίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που τα γενέθλιά της συμπίπτουν με ένα τόσο τραγικό γεγονός, αφού για 73 χρόνια είχε στο πλευρό της το δικό της «βράχο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X