ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Lori Loughlin τρέμει τον κορωνοϊό πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Καταδικάστηκε για το σκάνδαλο των Πανεπιστημίων μαζί με τον σύζυγό της

Ριάνα Στυλιανού

Τον περασμένο Μάρτιο ήρθε στο φως πως πολλοί γονείς στην Αμερική, με οικονομική άνεση, δωροδοκούσαν πανεπιστήμια για να εξασφαλίσουν θέσεις στα παιδιά τους. Ανάμεσα τους ήταν οι ηθοποιοί Lori Loughlin (''Full House'') και η Felicty Huffman (''Desperate Housewives'').

Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο παράνομης εισαγωγής σε πανεπιστήμια που έχει εξαρθρωθεί μέχρι σήμερα, και λειτουργούσε μέσω μιας μικρής επιχείρησης προετοιμασίας πανεπιστημίου. Βασιζόταν σε δωροδοκίες προπονητών, σε εξεταστές που υποδύονταν τους εξεταζόμενους ακόμη και σε παραποιημένες φωτογραφίες που εμφάνιζαν υποψήφιους χωρίς καμία σχέση με τον αθλητισμό ως αριστούχους αθλητές.

'”Δέχομαι την απόφαση του δικαστηρίου χωρίς καμία επιφύλαξη. Ήμουν προετοιμασμένη να δεχτώ την ποινή που θα μου έβαζε η δικαστής, όποια κι αν ήταν αυτή. Παραβίασα τον νόμο. Το παραδέχτηκα και δήλωσα ένοχη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τις πράξεις μου.” είπε η Lori μεταξύ άλλων.

Η τελική απόφαση του δικαστή, ήταν να επέβαλλει στη Lori, ποινή φυλάκισης δύο μηνών και πρόστιμο 127.154 δολάρια, καθώς και 150 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ στον σύζυγό της πέντε μήνες φυλάκισης, 219.924 δολάρια πρόστιμο και 250 ώρες κοινωνικής εργασίας.

«Όλα έμοιαζαν με ένα μαύρο σύννεφο που έστεκε πάνω τους», λέει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Είναι ανακουφισμένη γιατί η αναμονή ήταν απαίσια, αλλά εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένη με το γεγονός πως θα πάει φυλακή» συνεχίζει η ίδια πηγή.

Η ηθοποιός φαίνεται πως φοβάται πολύ το ενδεχόμενο να κολλήσει κορωνοϊό. «Είναι κάτι που την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της» λένε άτομα του περιβάλλοντός της σε μια πρόσφατη δήλωση.

Με βάση τις ίδιες πηγές, η Loughlin προετοιμάζεται για το δίμηνο πίσω από τα σίδερα της φυλακής, προκειμένου να ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού της, κάνοντας διατροφή, λαμβάνοντας συμπληρώματα διατροφής και πολυβιταμίνες αλλά και κάνοντας γυμναστική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση