ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Μαργαρίτα Ζαχαρίου στο must Οκτωβρίου

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 3/10, με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Διαθέτει αδιαμφισβήτητο ταλέντο, μεσογειακή ομορφιά και χιούμορ. Η Μαργαρίτα Ζαχαρίου είναι από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν, χάρη στη μεγάλη επιτυχία του «Κάμπινγκ», και με αφορμή αυτό μάς ξεναγεί σε όλα όσα συνθέτουν τον κόσμο της.

Feel the power
Η Καρολίνα Πελενδρίτου δεν είναι απλώς μία επιτυχημένη παραολυμπιονίκης αλλά μία υπεραθλήτρια διεθνούς εμβέλειας, μία γυναίκα-πρότυπο, ένας θρύλος του αθλητισμού, που έπειτα από πέντε Παραολυμπιάδες και μία έκτη να έρχεται, γράφοντας ιστορία, έχει τη δύναμη να μιλάει για τα σκληρά χρόνια που πέρασε στο σχολείο, τις επιφυλάξεις της για τη μητρότητα, τη δυσκολία τού να είσαι διαφορετικός και τη «σκοτεινή» μοναξιά της καθημερινότητάς της στην Αθήνα.

Ο δρόμος οδηγεί σε χωριό
Το φθινόπωρο θέλει το χωριό του. Οι εκδρομές δεν σταματούν ποτέ, απλώς προσαρμοζόμαστε στις καιρικές συνθήκες και κατευθυνόμαστε σε χωριά, ανάμεσα στο πράσινο, με soundtrack τους ήχους της φύσης.

«Στην τέχνη πάντα ένιωθα ελεύθερος»
Ο Γιώργος Γαβριήλ λατρεύει την τέχνη. Ίσως γιατί μέσα από αυτή έμαθε να εκφράζει κάθε θετικό ή αρνητικό συναίσθημά του. Και αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί μέσα από τις εμπειρίες του αποτύπωσε κάτι «μη αποδεκτό» και βρέθηκε λοιδορούμενος από μερίδα ανθρώπων

Βανίλια στο χωνάκι, όχι στο κρεβάτι
Οι καινούργιες αρχές πάντα θα τονώνουν το σεξουαλικό ενδιαφέρον με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι η κατά τα άλλα ρουτινιασμένη ερωτική ζωή. Αυτό εξηγεί και την ανάγκη που γεννιέται για αλλαγή στα ερωτικά πεπραγμένα.

In the name of Gucci
Ένας από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου έχει μια ιστορία όχι και τόσο λαμπερή, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα. Λίγο πριν το «House of Gucci» κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, πάμε πίσω στην εποχή που η Patrizia Reggiani άλλαξε την ιστορία του οίκου.

5 star homes
Εμπνευστείτε από το design και την άνεση των ξενοδοχείων, μετατρέποντας το σπίτι σας στον απόλυτο προορισμό για διακοπές.

A long, lazy brunch
Πρόκειται για μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Μπορεί για μερικούς να αποτελεί μια τάση του πρόσφατου παρελθόντος, ωστόσο το «μπούκωμα» με φίλους είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Πού θα φας το καλύτερο κυπριακό brunch; 

+

Rain on me
Μιας και διανύουμε τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας, βρίσκουμε την ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, εντάσσοντας επιτέλους τα cozy items που υπόσχονται να μας χαρίσουν ανεπανάληπτες εμφανίσεις.

Glam up!
Μέσα από τις δημιουργίες του, το κάθε brand αποτύπωσε από τη μια την αγωνία και τον φόβο για την επόμενη μέρα, και από την άλλη την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αν και η άνεση με μια δόση λάμψης φαίνεται να κυριάρχησε στα σχέδια των περισσότερων οίκων μόδας, εντούτοις η υπερβολή και οι άνετες καθημερινές δημιουργίες δεν έλειψαν από τις συλλογές. 

Fall's rich mix
Το φθινόπωρο θέλει παιχνιδιάρικα σύνολα, χρώματα, prints και υφές που αναβαθμίζουν κάθε look από την πρώτη κιόλας ματιά. 

+

Falling in love
Το φθινόπωρο έφτασε κι αναζητάτε τις κατάλληλες μυρωδιές για να «ντύσετε» κάθε σας εμφάνιση και να της δώσετε έναν αέρα ανανέωσης. Κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τα δεκαπέντε πιο hot right now αρώματα που θα κάνουν τον μήνα σας -και όχι μόνο- πιο μυρωδάτο

Pop of color
Ο μήνας έχει μπει με υπέροχες υφές και χρώματα από τον κόσμο της ομορφιάς. Τα καλύτερα του Οκτώβρη περιλαμβάνουν μοναδικά αρώματα που συναντούν στοχευμένα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, τα οποία χαρίζουν άψογο αποτέλεσμα.

Καρκίνος του μαστού
Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου, ποια τα σημάδια του καρκίνου του μαστού, η αντιμετώπισή του και η επόμενη μέρα. Γιατί η ζωή μπορεί και να συνεχιστεί και μετά από αυτόν.

Vitamin C power
Οι βιταμίνες που μπορεί να ωφελήσουν το δέρμα είναι σίγουρα πολλές. Ωστόσο, η πιο κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους δέρματος είναι η βιταμίνη C. Μάθετε πώς να την εντάξετε στη ρουτίνα σας για να προσφέρετε τη σωστή αποτοξίνωση στο πρόσωπό σας.

+

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 3/10, με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X