ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η Μαρία Κορτζιά στο must Αυγούστου

Η Μαρία Κορτζιά φωτογραφίζεται για το νέο τεύχος του must, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. Το αγαπημένο μας κορίτσι κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα τη νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει με τον Νικόλα Ιωαννίδη από τον Σεπτέμβριο και απαντά σε 70 ερωτήσεις για τη ζωή της. Διαβάστε τι λέει για τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Πιέρο Σωτηρίου, τη δουλειά της στην τηλεόραση και την Κοπεγχάγη.

Το νέο lifestyle είναι χαλαρό, αισθητικά όμορφο κι εμείς το υιοθετούμε στα ρούχα μας, στη διακόσμησή μας, στον τρόπο που διασκεδάζουμε και ζούμε. Εσείς;

Τα καλλυντικά Hermann τα γνωρίζετε! Ήρθε όμως η στιγμή να γνωρίσετε και το πρόσωπο πίσω από την επιτυχία τους. Η δημιουργός του βραβευμένου κυπριακού brand κοσμετικής, Φιλιώ Hermann, μας μιλά για το πώς άλλαξε η ζωή της από τη στιγμή που μπήκε στην κουζίνα της και έφτιαξε τη δική της κρέμα προσώπου.

Πώς ντύνονται οι άντρες στην Κύπρο; Έχουν ωραίο στυλ; Η δημοσιογράφος μόδας του must αγγίζει ένα θέμα… ευαίσθητο, που πονάει τις γυναίκες και ίσως και τους ίδιους τους εμπλεκόμενους. Άντρες, ήρθε η στιγμή να μάθετε να ντύνεστε με στυλ!

Ο μήνας των διακοπών, άρα και των χαλαρών εμφανίσεων. Βρείτε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού όλα όσα πρέπει να έχετε μέσα στη βαλίτσα σας και τι να υιοθετήσετε για να ξεχωρίσετε στην παραλία και όχι μόνο.

Ξεχάστε όσα ξέρατε για το μακιγιάζ, καθώς το καλοκαίρι αλλάζει τους κανόνες κι εσείς πρέπει να τους ακολουθήσετε χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. Η beauty editor έφτιαξε ένα οδηγό αγοράς με όλα όσα δοκίμασε και σας προτείνει για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά make up looks.

Πρόσωπα, τάσεις, ιδέες διακόσμησης και άλλα πολλά θα βρείτε στο must Αυγούστου που κυκλοφορεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση