ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η «μυστική» αλλαγή που έκανε η Kate Middleton στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Diana

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Όλοι θυμόμαστε την συγκινητική πρώτη συνέντευξη του επίσημου ζευγαριού Kate Middleton και πρίγκιπα William, όταν είδαμε για πρώτη φορά την ίδια να φορά το οικογενειακό κειμήλιο που του άφησε ως κληρονομιά η μητέρα του μετά τον θάνατό της.

Το ζαφειρένιο λοιπόν δαχτυλίδι αρραβώνων, είναι σίγουρο ότι συνεχίζει να εντυπωσιάζει κάθε φορά που η Kate Middleton, το επιδεικνύει στις δημόσιες εμφανίσεις της, όμως αυτό που δεν ξέρει ο περισσότερος κόσμος είναι η μικρή αλλαγή που έκανε σε αυτό λίγο μετά την πρόταση γάμου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Φυσικά και αφορά το αναμενόμενο, αφού μετά την επίσκεψή της στο κοσμηματοπωλείο G.Collins, η Kate μίκρυνε για λίγο το πανέμορφο αυτό δαχτυλίδι, έτσι ώστε να της ταιριάζει γάντι στα λεπτά της δάχτυλα. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε, έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί η ποιότητά του, ήταν να προσθέσει πλατινένιες χάντρες στον περίγυρο έτσι ώστε να μειωθεί η διάμετρος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Diana (@dianaforeverremembered)

Να σημειώσουμε ότι η αξία του δαχτυλιδιού όταν ο Κάρολος το έδωσε στην Diana ήταν περίπου 33 χιλιάδες ευρώ ενώ σήμερα κοστολογείται γύρω στις 143 χιλιάδες. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι αρχικά το δαχτυλίδι αποτελούσε κληρονομιά του πρίγκιπα Harry, που τόσο ευγενικά έδωσε στον William αφού «ήταν ένα κόσμημα που έπρεπε να φορά η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση