ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Νατάσα Καλογρίδη μιλά ανοικτά για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

H σχέση της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έγινε αμέσως talk of the town και οι ίδιοι φαίνεται πως δεν νοιάζονται για τα σχόλια που ακούγονται κάθε φορά που κάνουν μια νέα κοινή εμφάνιση.

Ως γνωστόν, η Νατάσα Καλογρίδη ταξίδεψε πρόσφατα στην Βενετία για τους σκοπούς των γυρισμάτων της εκπομπής Celebrity Travel, και μίλησε για πρώτη φορά στον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη, για την σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικότητάς του. Η Νατάσα δεν έκρυψε πως ζει πολύ ωραίες στιγμές αυτή την εποχή.

''Είναι λογικό να είναι διαφορετική η καθημερινότητά του. Ως δικηγόρος οφείλεις να έχεις μια άλλη στάση, στο επιβάλει η δουλειά σου, σε υποχρεώνει. Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, ευγενικός, καλλιτέχνης. Μεγάλος καλλιτέχνης! Τα συναισθήματά του τα εκφράζει με ποίηση, με ζωγραφική. [...] Η αλήθεια είναι ότι τον εμπνέω. Είναι πολύ ευγενικός! Και είναι συγκινητικό πόσο προστατευτικός είναι''.

Μάλιστα, η εκκεντρική performer μίλησε και για την σχέση της με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη λέγοντας: ''Καταρχάς γνώριζα και τη Μαρία Ελένη, κάναμε παρέα. Τι να πούμε τώρα; Όλοι γνωρίζουμε τον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο για το επάγγελμά του, για τον τρόπο του, για την περσόνα του. Τι να πω; [...] Όταν δεν γνωρίζεις κάποιον προσωπικά, έχεις μία εικόνα -πώς να το πω τώρα; Πριν απλά ήξερα τη δουλειά του. Δεν ήξερα την προσωπικότητά του, την καθημερινότητά του.''

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS