ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η νέα αινιγματική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Μήπως αφορά το #metoo;

newsroom must

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη, την ποινική δίωξη και κυρίως την κατάθεση της συζύγου του για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, όλα παίρνουν μια διαφορετική τροπή.

Να θυμίσουμε ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μαζί με άλλες 3 συναδέλφους της είχαν «ανοίξει τον χορό» των καταγγελιών και έγιναν η βάση του Ελληνικού #metoo, στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ταυτόχρονα, επιλέγει να μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πολλές από τις σκέψεις της, αναφερόμενη κυρίως σε θέματα γυναικών αλλά και ισότητας, σχολιάζοντας πολλές φορές με καυστικό τρόπο τα τεκτενόμενα. Έτσι έκανε και αυτή την φορά, αναρτώντας όμως μια πολύ αινιγματική φωτογραφία, σε Instastories, με μαύρο φόντο γράφοντας «Τον νου σας».

Αν και οι τρείς (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη) τηρούσαν σιγή ίσως μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, για το θέμα, τις τελευταίες μέρες, μετά και το «απολογητικό» μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη, φαίνεται να άλλαξαν γνώμη και να πέρασαν εν μέσος πλην σαφώς στην «αντεπίθεση».

Ενώ μάλιστα, κληθείσα να σχολιάσει αυτό το γεγονός (σ.σ. την σιωπή τους) είχε πει «θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα, όσο δεν απαντάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί».

Δείτε την ανάρτησή της πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση