ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σύντομα θα γίνει και πάλι μαμά.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός και Influencer, Αθηνά Οικονομάκου, για δεύτερη φορά βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς περιμένει μαζί με τον σύζυγό της το δεύτερό τους παιδί.

Η ίδια ωστόσο μέχρι και την τελευταία στιγμή μας κράτησε μυστικό το φύλο του μωρού, όμως αποφάσισε να το ανακοινώσει μέσα από την αγαπημένη της εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης το Instagram.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία έγραψε «Λοιπόν αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα, αφού έφτασα αισίως στον 8ο μήνα, να σας δείξω λιγααααακι από το παιδικό δωμάτιο που πλέον είναι καθόλα έτοιμο κι έτσι να καταλάβετε αμέσως το φύλο του μωρού που έχω στην κοιλίτσα μου. Τι λέτε??» κρατώντας σε αναμονή τους followers της.

Με νέα ανάρτηση της στη θάλασσα μας έδειξε την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της , καθώς από στιγμή σε στιγμή θα κρατήσει στα χέρια της το μικρό της κοριτσάκι.

Αν και έγκυος στον όγδοο μήνα η Αθηνά Οικονομάκου ασχολείται ενεργά με την εταιρεία ρούχων που έχει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη και κάνει τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις για την καμπάνια κανονικά, όπως θα δείτε παρακάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση