ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η New York Post «αποκαλύπτει» πως ο Biden ίσως να μην είναι τόσο αθώος όσο δείχνει

O Trump καταγγέλλει τον «φρικτό» αποκλεισμό άρθρου για τον Biden από Twitter και Facebook

newsroom must

Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Αμερική, κυριαρχεί σάλος και ανατρέπονται όσα είχαμε στο μυαλό μας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post» ο Joe Biden ίσως να μην είναι τόσο "αθώος" όσο μας δείχνει.

Βάση του εν λόγω δημοσιεύματος που υποστηρίζει πως διαθέτει email που αποδεικνύει τα όσα λέει, ο Joe Biden  γνώριζε τις δραστηριότητες του γιου του στην Ουκρανία και πίεσε πολιτικά το Κίεβο υπέρ των συμφερόντων της εταιρείας, της οποίας εκείνος ήταν μέλος. Να θυμίσουμε πως ο Hunter Biden απασχόλησε τα ΜΜΕ όταν αποκαλύφθηκε πως δραστηριοποιούνταν ενεργά στο συμβούλιο εταιρείας ενέργειας, της Burisma, στην Ουκρανία, την περίοδο που ο πατέρας του ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. 

«Αγαπητέ Hunter, ευχαριστώ για την πρόσκληση στην Ουάσιγκτον και για την ευκαιρία να γνωρίσω τον πατέρα σου και να περάσουμε χρόνο μαζί», αναφέρεται στο email Ουκρανού προς τον γιο του Biden. Το μήνυμα έχει ημερομηνία 17 Απριλίου 2015, δηλαδή έναν χρόνο αφότου ο Hunter Biden ανέλαβε καθήκοντα στην ουκρανική εταιρεία.

Τo email που βρέθηκε στον κατεστραμμένο υπολογιστή και φέρεται να απευθύνεται στον Hunter Bide

Και ενώ η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, σύμφωνα με τον Trump το εν λόγω δημοσίευμα αποκλείστηκε από το Facebook και το Twitter. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump καταδίκασε τη «φρικτή» κίνηση των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook να προσπαθήσουν να αποκλείσουν τη διάδοση ενός αμφιλεγόμενου δημοσιεύματος όσον αφορά τη σχέση του Joe Biden, του Δημοκρατικού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, με ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου που έχει κατηγορηθεί για διαφθορά.

«(Είναι) τόσο φρικτό το ότι το Twitter και το Facebook απέκρυψαν το άρθρο με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποτελούν το ‘όπλο η κάννη του οποίου καπνίζει’ για τον κοιμήση Joe Biden και τον γιο του Hunter στη New York Post», στηλίτευσε ο Trump μέσω Twitter, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει «τίποτα χειρότερο από έναν διεφθαρμένο πολιτικό».

Οι δύο ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι αμφισβητούν την αυθεντικότητα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσίευσε η New York Post και εγείρουν ερωτήματα για το πώς θα μπορούσαν να έχουν περιέλθει στην κατοχή της τέτοια μηνύματα, απέκρυψαν συνδέσμους υπερκειμένου προς το επίμαχο άρθρο της συντηρητικής, σκανδαλοθηρικής εφημερίδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση