ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η ομορφιά του σώματος και γιατί πλέον αναδεικνύεται χωρίς ενοχές, στο νέο τεύχος must

Γεμάτη καλή διάθεση και δυναμισμό, η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου γεμίζει τα απογεύματά μας θετική ενέργεια. Ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα του Deejay 93.5 ξεδιπλώνεται μπροστά μας, για να τη γνωρίσουμε και εμείς και εσείς καλύτερα. 

Let’s talk about body shaming
Ένας νέος όρος έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αλλά όχι για καλό. Το δικαίωμα να κρίνουμε αλλά και να κρινόμαστε όσον αφορά στο σώμα μας φέρει την ονομασία body shaming. Τελικά, γιατί επιμένουμε να ασχολούμαστε με τους άλλους και οι άλλοι με μας;

Mπέλλα Ciao
Φαίνεται πως το τατουάζ που έχει στα πόδια της «Όταν χάνεις τα πάντα μπες και ξαναπαίξε» είναι ο κανόνας της ζωής της. Τον οποίο και εφάρμοσε μετά την απόρριψή της από το Greece Next Top Model, πετυχαίνοντας να στεφθεί Σταρ Ελλάς 2018 και να φτάσει στις φιναλίστ για το σόου της Victoria’s Secret. Η Ιωάννα Μπέλλα μοιράζεται μαζί μας τα όνειρά της, τα άγχη της, τις δυσκολίες αλλά και τα συναισθήματά της για όλα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό.

Ιστορίες από πηλό και μέταλλο
Μία νέα που προωθεί την παράδοση της Κύπρου, είναι πάντα ένα σπουδαίο σημείο αναφοράς. Η Σουζάνα Πετρή φέρνει την κεραμική και τη μεταλλουργία στη σύγχρονη εποχή, βάζοντας την κουλτούρα μας στο προσκήνιο και πάλι.

Movember: Fashion meets a moustache
Η μόδα της Κύπρου τάσσεται ενάντια στον αντρικό καρκίνο. Εννιά σχεδιαστές ενώνουν τα χέρια με την KEO και το Round Table 1 για τη δημιουργία πρωτότυπων T-shirts, με κοινό στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη. Τα συλλεκτικά κομμάτια θα κυκλοφορήσουν σε πολύ περιορισμένο αριθμό με τα έσοδα από την πώληση να δίνονται στο Movember Cyprus.

Food talk
Ήρθε από τη Θήβα και κατάφερε από το μηδέν να «κτίσει» ένα εστιατόριο που ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα του φαγητού όσο και για την αισθητική του χώρου. Συναντήσαμε την σεφ του Café Americain, Κωνσταντίνα Ιωάννου, και διαπιστώσαμε πως, όντως, το εστιατόριο είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα της Λευκωσίας.

Από τα γήπεδα στον φακό
Στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Επιστροφή», υποδύεται τον νεαρό Μάνο που είκοσι χρόνια μετά την εξαφάνισή του, εμφανίζεται από το πουθενά και αναστατώνει την οικογένειά του. Κάπως έτσι μοιάζει να προσγειώθηκε ο Βασίλης Μίχας και στον χώρο της υποκριτικής. Ή μήπως όχι;

Τhe trendsetters
Glam σύνολα, αυτοπεποίθηση και αποθέωση όλων των σωματοτύπων ήταν τα χαρακτηριστικά που απογείωσαν τα Fashion Weeks. Το μήνυμα της ισότητας και πως ο καθένας από εμάς είναι ξεχωριστός ήταν κάτι που ανέδειξαν οι σχεδιαστές μέσα από τις συλλογές τους. Εμείς συγκεντρώσαμε στις σελίδες του must τι ξεχωρίσαμε από τις εμφανίσεις των αγαπημένων fashion girls στους δρόμους, για ποια σόου μιλούσαν όλοι, ποια ήταν τα highlights αλλά και τα gossip όλων όσων που βρέθηκαν εκεί.

In the right mood
Το φθινόπωρο μάς θέλει να αναδείξουμε τη θηλυκότητά με κορσέδες, πλισέ φούστες και εντυπωσιακά αξεσουάρ στα μαλλιά. 

The devil wears Prada
Η Miuccia Prada αλλάζει τους κανόνες του οίκου Prada, προσεγγίζοντας τους νέους με μια εναλλακτική συλλογή που θα γίνει γι’ ακόμη μια φορά must have.

Δυναμικά looks
Βλέμμα που καθηλώνει, χείλη που προκαλούν, πρόσωπο που δείχνει πιο φωτεινό από ποτέ. Οι make up artists των μεγαλύτερων οίκων μάς χαρίζουν επιλογές για ένα άκρως εντυπωσιακό χειμερινό μακιγιάζ.

Mask o’ clock
Βρήκαμε 20+4 μάσκες προσώπου που κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα με άμεσο αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο. Τις δοκιμάσαμε και σας τις προτείνουμε για να χαρίσετε κι εσείς στη δική σας ζωντάνια και λάμψη.

+

Τα πιο hot νέα πρόσωπα, οι must τάσεις και οι καλύτεροι νέοι χώροι της Κύπρου, όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις αυτό τον μήνα στο νέο must που κυκλοφορεί Παρασκευή 16 Νοεμβρίου σε όλα τα περίπτερα. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X