ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η on air παρέμβαση της Σπυροπούλου στον Μουτσινά για την σχέση της

Δέσποινα Άσπρου

Οι τηλεοπτικές κάμερες την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου συνάντησαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τότε οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να μην τη ρωτήσουν τι τρέχει τελικά ανάμεσα σε εκείνη και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

"Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω. Δεν ξέρω πώς ξυπνάω την επόμενη μέρα, τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή, κάνω την πλάκα μου και ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα", είπε αινιγματικά η ίδια στη "Φωλιά των Κου Κου".

Μια μέρα αργότερα, ο Μουτσινάς προέβαλε το εν λόγω απόσπασμα στην εκπομπή του... και σίγουρα όταν το έκανε, δεν περίμενε αυτό που έγινε! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε την απόφαση να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικώς.
Η παρουσιάστρια αρχικά προκάλεσε και προσκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να παρευρεθεί στην εκπομπή «My style rocks» για να της τα πει από κοντά. Ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόσκληση και είπε ότι θα πάει στο Gala, ενώ αναφερόμενοι στην φημολογούμενη σχέση της Σπυροπούλου, εκείνη είπε:

«Βγήκες και είπες ότι έχω μια σχέση και με έχουν τρελάνει από εκείνη την ώρα!». Στην συνέχεια ο Μουτσινάς είπε: «Ναι, αλλά κι εσύ δεν είπες δεν έχω!» κι εκεί ήρθε το τελειωτικό από την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ: «Μα, πού ξέρεις»;

Δείτε το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X