ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Paloma Elsesser ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue USA και εντυπωσιάζει

To plus size μοντέλο καταρρίπτει κάθε στερεότυπο για το γυναικείο σώμα

newsroom must

Για άλλη μια φορά η Vogue Αμερικής εντυπωσιάζει και ανοίγει την χρονιά με ένα ιδιαίτερο και δυνατό μήνυμα: οι γυναίκες πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι.

Αναλυτικότερα, για το πρώτο τεύχος του 2021, το αμερικανικό περιοδικό επέλεξε το ένα από τα τέσσερα cover girls του να είανι το plus size μοντέλο Paloma Elsesser και έκλεψε την παράσταση. Για όσους δεν ξέρουν ποιο είναι το μοντέλο που με την καριέρα του καταρρίπτει κάθε στερεότυπο για το γυναικείο σώμα, να πούμε πως είναι 28 ετών και κατάγεται από το Λονδίνο με Αφροαμερικανή μητέρα και πατέρα Χιλής-Ελβετικής καταγωγής. Η ίδια, μεγάλωσε στo Λος Άντζελες και στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει ψυχολογία και λογοτεχνία. Για αρκετό διάστημα εργάστηκε ως σερβιτόρα στο τζαμαϊκανό εστιατόριο Miss Lily's μέχρι που την εντόπισε η Pat McGrath και την επέλεξε να πρωταγωνιστήσει στην σειρά ομορφιάς της.

Αν και η ίδια μετρά αρκετές σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, αυτή είναι η πρώτη φορά που ποζάρει για το εμβληματικό αμερικανικό περιοδικό μόδας. Να σημειώσουμε ωστόσο πως εμφανίστηκε σε αρκετές καμπάνιες και μεταξύ άλλων πόζαρε για το Fenty Beauty, το Glossier, τη Nike, την ASOS και την H&M και βρέθηκε στο εξώφυλλο της Vogue Arabia μαζί με την Ashley Graham και στην βρετανική Vogue με τις Vittoria Ceretti, Halima Aden και Adut Akech.

Όσο αφορά το νέο της εξώφυλλο, να σημειώσουμε πως πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της Annie Leibovitz και είχε ως στυλίστρια την ταλαντούχα Gabriella Karefa-Johnson. Για την ιστορία να πούμε πως η Gabriella είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που αναλαμβάνει το styling του εξωφύλλου του διάσημου περιοδικού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by paloma elsesser (@palomija)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση