ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Παρασκευή Κερασιώτη αποκαλύπτει το κενό που νιώθει μετά τον τελικό του GNTM

Όσα δήλωσε το μοντέλο

Χωρίς καμία αμφιβολία, από την στιγμή που η Παρασκευή Κερασιώτη επέστρεψε στο GNTM μετά την αποχώρησή της, όταν δηλαδή το πρακτορείο Elite του Λονδίνου αποφάσισε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, ήταν απόλυτα αποφασισμένη να αποδείξει πως κακώς οι συμπαίχτες της την θεωρούσαν outsider.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση κατά την διάρκεια των επεισοδίων την είδαμε να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και τελικά, να κερδίζει την δεύτερη θέση στο γνωστό reality.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της νίκης του Ηρακλή, η όμορφη Τσιγγάνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και μεταξύ άλλων είπε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Ελπίζω να κάνω πολύ καλές δουλειές. Ελπίζω να βγω πρώτη έξω και να τα πάω πολύ καλά σε αυτόν τον ολοκαίνουριο χώρο για μένα. Ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου και προσευχόμουν. Περίμενα να ακούσω το όνομα μου, αλλά δεν πειράζει. Είμαι χαρούμενη για τη νίκη του Ηρακλή. Το αξίζει! Χαίρομαι που το πήρε γιατί ήμασταν “επιστροφές” και οι δύο και κάποιοι δεν πίστευαν σε εμάς. Έχω ένα κενό μέσα μου, αλλά θα μου περάσει. Φυσικά και θα συνεχίζω το μόντελινγκ μετά από δω, ήρθα εδώ πέρα μόνο και μόνο για να κάνω μόντελινγκ”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση