ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η πιο συγκινητική εικόνα από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

H Βασίλισσα κάθεται μόνη της για να αποχαιρετήσει το στήριγμα και τη δύναμη της για 73 χρόνια, Πρίγκιπα Φίλιππο

newsroom must

Την Βασίλισσα Ελισάβετ όταν πήρε τη θέση της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor για να αποχαιρετήσει τον επί 73 χρόνια σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο απαθανάτισε η κάμερα.

Η εικόνα της Βσίλισσας, το να κάθεται μόνη της απομονωμένη από τους υπόλοιπους 29 καλεσμένους, στην άκρη σε μια σειρά από άδειες θέσεις προκάλεσε χιλιάδες σχόλια συμπόνιας από τους χρήστες των social media. Πολλοί ήταν αυτοί που χαρακτήρισαν αυτό το στιγμιότυπο ως η πιο συγκινητική αλλά και σπαρακτική εικόνα από την κηδεία του Πρίγκιπα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Must Cy (@must_cy)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος παντρεύτηκαν στις 20 Νοεμβρίου 1947 και μέχρι τον θάνατό του υπήρξε από τους μακροβιότερους συζύγους μονάρχη στον κόσμο. 

Αν δεν υπήρχε η πανδημία του κορωνοϊού, υπό κανονικές συνθήκες αυτές οι θέσεις δίπλα της θα ήταν γεμάτες και το παρεκκλήσι θα ήταν κατάμεστο από όλα τα βασιλικά μέλη και συζύγους, φίλους, συγγενείς και καλεσμένους από όλον τον κόσμο για το τελευταίο αντίο στον Φίλιππο.

Η εικόνα αυτή είναι μια ισχυρή υπενθύμιση του πόνου, που προκαλείται από την πανδημία που βασανίζει τον πλανήτη και υπογραμμίζει το τραγικό χρέος πολλών ανθρώπων στον κόσμο, που κλήθηκαν να αποχαιρετίσουν τους δικούς τους ανθρώπους μόνοι τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση