ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η πληροφορία που δεν ξέραμε για τον πρώην της Μενεγάκη

Η αποκάλυψη που έκανε η παρουσιάστρια

Δέσποινα Άσπρου

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα δημοσιεύματα που φέρουν το όνομα της Ελένης Μενεγάκη ολοένα και πληθαίνουν. Λίγο μετά από τις φήμες που όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώνονται και θέλουν την παρουσιάστρια να εγκαταλείπει τον ALPHA μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας, μια ακόμη αποκάλυψη για την ίδια γίνεται viral.

Μιλώντας χθες, Τρίτη 28 Ιανουαρίου στην εκπομπή της, η Ελένη έκανε μια αποκάλυψη που ολολογουμένως δεν περιμέναμε. "Ταξίδεψε" πίσω στον χρόνο, τότε που ήταν είκοσι ετών και ο σύντροφός της τής είχε κάνει κάτι αρκετά περίεργο ώστε να την κάνει να ζηλέψει! Τι έκανε και γιατί η Ελένη το θυμάται μέχρι σήμερα; Είχε στείλει λουλούδια στον εαυτό του! Μάλιστα όπως αποκάλυψε την αλήθεια την έμαθε μια δεκαετία αργότερα…!

«Εμένα μου είχε συμβεί, όταν ήμουν μικρό κορίτσι 20 χρονών. Σε σπίτι φίλου μου είχα πάει. Χτύπησε η πόρτα, άνοιξα και ήταν ένας με μια ανθοδέσμη και λέω «για μένα θα είναι». Αλλά δεν είχα τη γιορτή μου. Και μου λένε «δεν είναι για εσάς. Είναι για το τάδε όνομα...Έφυγα από τη σχέση και 10 χρόνια έλεγα «τον έτσι τον αλλιώς…» Εκτός ότι πληγώθηκα πάρα πολύ»!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση