ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η πραγματική πρωταγωνίστρια στην επίσκεψη του Ερντογάν ήταν η Μπέτυ Μπαζιάνα

H αρχή έγινε με το που πάτησε το πόδι της στη Μεγάλη Βρετανία. Τότε όλοι για μια στιγμή αφήσαμε πίσω κάθε διάλογο μεταξύ των ισχυρών ανδρών και ο χρόνος σταμάτησε για την Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Η Εμινέ Ερντογάν προσκάλεσε την σύζυγο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο ξενοδοχείο, για να πιουν τσάι, καθώς λόγω της αδιαθεσίας της αναβλήθηκε η επίσκεψή τους στο Μουσείο της Ακρόπολης. Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, έφτασε στο ξενοδοχείο λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και παρέμεινε για περίπου μία ώρα στο ξενοδοχείο, από όπου αποχώρησε λίγο πριν τις 5.30 το απόγευμα.

Φυσικά όλοι σχολίασαν το ενδυματολογικό κομμάτι, αφού οι στιλιστικές επιλογές της Πρώτης Κυρίας της χώρας φαίνεται να έχουν βελτιωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, κάνοντας αρχή από την επίσκεψη της Μπριζίτ Μακρόν το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή τη φορά μάλιστα ξέφυγε από το ''πρωτόκολλο'', αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που σημείωσαν πως η εμφάνισή της με κοντό μανίκι και βαθύ ντεκολτέ μπροστά στην Εμινέ ήταν ''συμβολική''. Η Μπέτυ συνδύασε το δίχρωμο top της με pencil φούστα και κλασσικές μαύρες γόβες, ενώ κατά την έξοδό της εμφανίστηκε με ένα κλασσικό καμηλό παλτό.

Το ίδιο βράδυ η σύζυγος του Πρωθυπουργού ''έβαλε φωτιά'' στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και τη σύζυγός του Βλασία Παυλοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Αυτή τη φορά  επέλεξε ένα κόκκινο midi φόρεμα το οποίο «αγκάλιαζε» το καλλίγραμμο κορμί της ενώ και πάλι πρωτγωνιστής στην εμφάνισή της ήταν το έντονο ντεκολτέ. Το σύνολό της ολοκλήρωσε μάλιστα με ένα υπέροχο κοντό παλτό σε στυλ 60s στην γραμμή που προτιμούσε συνήθως η Jackie Kennedy και κόκκινη boxy clutch ακολουθώντας την μεγάλη τάση της σεζόν με τα μονόχρωμα looks.

Ωστόσο επέλεξε να μην φορτίσει την εμφάνιση της με πολλά αξεσουάρ για αυτό και «στόλισε» τον λαιμό της με ένα λιτό κολιέ. Για τα μαλλιά προτίμησε ένα look με ανέμελες μπούκλες ενώ μάζεψε κάποιες τούφες προς τα πίσω… δίνοντας έναν πιο σικ αέρα στην εμφάνιση της.

Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε με το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση