ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η Πρόεδρος της Βουλής έκανε τον γύρο της Λευκωσίας με ποδήλατο

Το μήνυμα που έστειλε η κ. Αννίτα Δημητρίου μέσα από ανάρτησή της στα social media

Δέσποινα Άσπρου

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου η εκδήλωση «Cycling in the city 2022» που είχε ως στόχο την δημιουργία κουλτούρας για χρήση ποδηλάτου στη καθημερινότητα του Κύπριου πολίτη. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Πρόεδρος της Βουλής, κυρία Αννίτα Δημητρίου.

Δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα από την διάρκεια της ποδηλασίας, η κ. Αννίτα Δημητρίου σημείωσε: «Οι προκλήσεις του σήμερα και η αναγκαιότητα διαμόρφωσης ενός πράσινου μέλλοντος επιβάλλουν τον σχεδιασμό έξυπνων πόλεων και την καλλιέργεια κουλτούρας βιώσιμης κινητικότητας στους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

Να σημειώσουμε πως η εκδήλωση «Cycling in the city 2022» είχε ως στόχο να σταλούν τα σωστά μηνύματα προς τους αρμόδιους φορείς, αφού η ένταξη του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας έχει πολλαπλά οφέλη, προσφέροντας παράλληλα μια καλύτερη ποιότητα ζωής στις πόλεις. Ως μέσο άθλησης το ποδήλατο βελτιώνει την υγεία μας και ως μέσο μετακίνησης συντείνει στις προσπάθειες προστασίας του περιβάλλοντος αφού δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με ρύπους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος με την Πρεσβεία του Βασιλείου της Ολλανδίας, μαζί με τα Δημαρχεία Στροβόλου και Λευκωσίας, και τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS