ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η πρόκληση του Λιάγκα στη Μενεγάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας

Το βράδυ της Τετάρτης (24/10) η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο Ηρώδειο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ευαισθητοποίηση του κοινού, όσον αφορά τον καρκίνο του μαστού, και έλαμψε με την παρουσία της. Η δημοφιλής παρουσιάστρια που είναι πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, μίλησε στους δημοσιογράφους εξηγώντας ανάμεσα σε άλλα τον λόγο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

«Κάποιες φορές μπορεί να έχω ενοχληθεί με τον τρόπο που πάει κάποιος να μου κάνει μία ερώτηση. Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις γιατί νομίζω ότι υπάρχω μέσα στο μυαλό σας με έναν τρόπο τόσο δυναμικό, μετά από 30 χρόνια που δεν βρίσκω τι θα πρέπει να σας πω για να κρατήσουμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, που να μπορέσει κανείς να κάτσει να την παρακολουθήσει. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχω πει μετά από τόσα χρόνια τηλεόρασης. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουν για μένα»;

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ελένη δεν έκρυψε την ενόχλησή της, όταν ο δημοσιογράφος από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τις έκανε επίμονες ερωτήσεις, με την ίδια να του λέει πως όταν κάνει δική του εκπομπή θα του παραχωρήσει συνέντευξη. Στη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, ο παρουσιαστής προκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη να πάει στην εκπομπή του.

 

«Αν η Ελένη λέει αλήθεια, αύριο την εκπομπή θα την παρουσιάσει ο Αρτ και θα έρθει η Ελένη να του δώσει συνέντευξη. Ελένη σε προκαλώ. Δεν θα λείπω, αλλά θα είμαι στο παρασκήνιο».

Η Ελένη έσπευσε να απαντήσει από τον αέρα της εκπομπής της λέγοντας: «Αλήθεια βρε Γιώργο; Και εγώ νομίζεις ότι θα κωλώσω; Η διαφορά είναι ότι αν θέλεις, έλα εδώ, γιατί και αυτή η εκπομπή ζωντανή είναι και πρέπει να παίζει. Έλα λοιπόν εσύ εδώ, να πάω εγώ εκεί να δώσω τη συνέντευξη, να δώσεις και εσύ μια άλλη συνέντευξη και αν όλα αυτά είναι εύκολα να γίνουν, εγώ το κάνω! Και το κάνω και κέφι γιατί μ' αρέσει! Τον άκουσα και λέω κοίτα να δεις που με προκαλεί... Γιατί βρε Γιώργο νομίζεις ότι δεν θέλω να έρθω; Νομίζεις ότι δεν θέλω να σε δω; Γιατί το λες αυτό; Άσε που αισθάνθηκα και ένα μικρό παράπονο; "Γιατί Ελένη είπες μόνο εσένα και τον Παπαδάκη ότι θυμάσαι;". Γιατί ρε Γιώργο είπα κάθε μέρα χωρίς να έχω φύγει μια χρονιά από καθημερινή εκπομπή! Αυτό είπα. Γιατί το παίρνεις προσωπικά; Είμαστε συμμαθητές, τι έχουμε να χωρίσουμε εμείς οι δυο; Για όλους υπάρχει χώρος στην ελληνική τηλεόραση!»

Δείτε το video:

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση