ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η πρώτη ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας μετά το σκάνδαλο

Τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά τον σύζυγό της.

newsroom must

Μόλις μια εβδομάδα μετά και το νέο σκάνδαλο που ξέσπασε στη βασιλική οικογένεια, αυτή τη φορά με τις paparazzi φωτογραφίες του συζύγου της πριγκίπισσας Ευγενίας, Jack Brooksbank, από την Ιταλία, και η πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεγονός.

Να θυμίσουμε ότι, το σκάνδαλο αφορούσε φωτογραφίες του Brooksbank σε ιδιωτικό γιοτ, με 3 καλλίγραμμες κοπέλες, που τον δείχνουν να αγκαλιάζεται και να έρχεται πολύ κοντά με topless μοντέλα, βγάζοντας selfies και κολυμπώντας στη θάλασσα.

Αμέσως, μέλη της βασιλικής οικογένειας, έτρεξαν να τον υπερασπιστούν εξηγώντας πως ο ίδιος βρισκόταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους, αφού είναι brand ambassador της τεκίλας, Casamigos – του George Clooney, με την σύζυγό του να τηρεί ακόμη σιγή ιχθύος όσον αφορά το θέμα.

Ωστόσο, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά από τόσες μέρες σιωπής, πήρε την απόφαση να «μιλήσει» για πρώτη φορά, χωρίς όμως να αναφερθεί στα τεκτενόμενα. Χαρακτηριστικά, η ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφορούσε την πολυαγαπημένη της αδελφή, πριγκίπισσα Βεατρίκη, στην οποία ήθελε να ευχηθεί για τα 33α της γενέθλια.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο με διάφορες κοινές τους φωτογραφίες, από την παιδική τους ηλικία μέχρι σήμερα, γράφοντας στη λεζάντα «Χρόνια πολλά μεγάλη μου αδερφούλα. BeaBea, είσαι φανταστική και έχω αγαπήσει κάθε λεπτό να σε βλέπω να είσαι γενναία και αληθινή και ο εαυτός σου. Και τώρα μέλλουσα μαμά. Σε αγαπώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X